Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Problem saha dışında

Beşiktaş'ın sahaya yansıyan problemi saha dışından geliyor... Fernandes, sakatlıkların çok olması, Kasımpaşa maçından sonra yaşanan hakem ve federasyon tartışmaları da futbolcunun işine geliyor. Beşiktaş'ın bir ileri iki geri olmaması için seri yapacaksınız bu şart. Birinci F.Bahçe olursa Avrupa'ya gidemeyecek, ikincilik çok değerli. 4.'lük 5.'lik bile değerli olacak. Ama futbolcular bunu düşünmüyor.
Güzelim Beşiktaş takımı ne oldu da bu hale geldi. "Yoruldular" diyeceğiz ama 3 kulvarda olmaları gerek, öyle bir şey yok. Futbolcuların fiziki problemi mi var, antrenman problemi mi, teknik heyet problemi mi, özel hayat problemi mi? Bunları bilemiyoruz. İbrahim Toraman gibi bir ismin takımda olmaması sorun. Necip genç, Fernandes ve Sivok, İbrahim gibi düşünemez. İbrahim'i kurban ettin başka kimi kurban edeceksin?

F.BAHÇE'DE OYNATIRIM

Fernandes gibi bir silahınız var; ama kullanamıyorsunuz. Ben bugün F.Bahçe'nin hocası olsam Fernandes'i alırım. 10 takımım olsa 10'unda da Fernandes'i banko oynatırım. Bu bir kriz ama bu kriz ilk 4 haftada yok muydu? Bilic ve Önder Özen'e sormak isterim; Motta'yı siz Brezilya'ya yolladınız, İsmail Köybaşı adale sakatlığı yaşadı. Elinde uzun süre oynamayan Uğur var. Kaldı ki geçen hafta olduğu gibi dün de iyi oynadı.
Tahkim Motto'nın cezasını 1'e indirse ne yapacaktın? Gönderdin adamı. Tahkim 2 verip Beşiktaş yönetimini kurtarmış. Bu zaaflar, iki Ahmet Beyler ve Fikret Bey bir haftadır "Kasımpaşa maçı oynansın mı oynanmasın mı" diye tartışıyor. Bırakın artık takım 8 puan geride ama "Biz başarısız değiliz federasyon başarısız" düşüncesi hakim...

O ZAMAN BAS DÜDÜĞÜ

Kural hatası, hakem hatası herşey Beşiktaş'ın başına geliyor maalesef. Dün de hakem frikiği iptal etti. Hakem Uğur'a söylüyor fakat Olcay'la bir diyalog yaşıyor. Diyelim Olcay hata yaptı o zaman bas düdüğü. Bir bakıyorsun, bir ara niyetlendi sonra vazgeçti. Niyeti olmamış olsa pozisyonun akibetini öğrenmeye niyeti olmaz. O an çalar düdüğü. Beşiktaş kötü futbol oynuyor... İzlerken "Bu takım şampiyon olamaz" diyorsunuz. Beşiktaş irtifa kaybediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA