Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

5.vitesle gelen fark

Fenerbahçe kendi istedi, ilk yarıyı kötü oynadı. Kendi istedi farka gitti. Futbol rakiple oynanır. Rakiplere de saygısızlık yapmak istemem. Fenerbahçe ilk yarıda ikinci viteste gidiyordu buna rağmen 3-4 pozisyon buldu ama golü bulamadı. Oyunu Emenike ile yarı alana yıkamazsın. Takım olarak yıkman lazım.
İkinci yarı vites yükseltip golü attılar. Ardından golü yiyince tekrar vites yükselttiler. Ve ardından 5'inci vitese geçtiler. Oyunun devamı Fenerbahçe lehine gelişti. Savunmayla Emenike arasındaki mesafe daralınca Kayseri yarı alanında (ilk yarıda bu mesafe çok uzundu) Fenerbahçe'de ceza sahası oyuncusu çok olduğu için her türlü golü buldular. Ve Kayseri savunması Fenerbahçe'nin geldiği her hücumda pozisyon verdiler. Kayseri önemli bir kulüp ama sıklet farkı var. Maçın tamamında Gökhan Gönül ve Cristian Baroni iyi oynadı. İkinci yarıda başta Caner olmak üzere tüm takım katkı sağladı. Kayseri zaten demoralize bir takım. İkinci golden sonra tamamen dağıldılar. Fenerahçe'nin öyle bir temposu var ki yarım saatte darmadağın ediyor. Vitesi yükselttiklerinde gol atmamaları mucizelere kalıyor.

LİDERLİĞİ FAZLASIYLA HAK ETTİ
Fenerbahçe ilk devrede oynadığı futbolla devreyi farklı lider bitirmeyi hak etti.
Coşkusu, arzusu, fiziki kalite itibarı ile hak ettiler. Dünkü ikinci yarı da bunu gösterdi. Fenerbahçe'nin diğer takımlardan en büyük farkı coşkuları var.
Şampiyonluğu istiyorlar. O kadar çok faul yapmalarının altında yatan sebeplerden birisi de bu. Fenerbahçe maçı da liderliği de hak etti. Maçın ikinci yarısının özeti ligde ilk yarının da özetidir aslında.

KAYSERİ'YE ÇOK TRANSFER LAZIM

Kayserispor'un devre arasında çok ama çok transfer yapması lazım. Özellikle savunma ve orta saha oyuncuları almaları lazım.
Bu arada maçın hakemi İlker Meral de temiz ve iyi bir maç yönetti.

MAÇIN ADAMI: CRİSTİAN BARONİ

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA