Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

G.Saray sezonun en iyi futbolunu oynadı

Geçen hafta Bursaspor'u izledim ve "Türk Telekom Arena'da bizi çok çekişmeli ve güzel bir maç bekliyor" dedim. Bir de Fenerbahçe yenilince G.Saray taraftarı ve özellikle oyuncular için farklı bir motivasyon oldu. Belli ki G.Saray da coşkulu bir futbol oynayacak ve rakibinin üzerine yüklendikçe yüklenecek diye düşünüyordum.
Coşkulu futbola çok kaliteli bir oyun da ekleyince G.Saray, sezonun en iyi topunu oynayarak Bursaspor'u yerle bir etti. Sarı-kırmızılılar 4-3-3 başladı ama iki kenar beki Eboue ve Sabri de çok hücuma çıkınca aslında 2-5-3 gibi oldu. Orta sahadan Melo ve Selçuk da çok etkili olunca Bursaspor takımı kimi tutacağını anlayamadı.
Dünkü maçla ilgili söylenecek en önemli şey "Muhteşem bir 90 dakika izledik" olabilir. Maçın başında pres ve kazanma arzusuyla çok kaliteli hücumlar yaptı G.Saray. Özellikle Felipe Melo'nun yıldızlaştığı maçta, Sneijder'in tamamladığı birbirinden güzel goller ve pozisyonlar vardı. İkinci devre biraz daha düşük bir tempo, ama yine etkili ataklar ve güzel bir oyun vardı G.Saray adına. Muslera'dan Drogba'ya kadar sallanan, vasat oynayan kimse yoktu. Herkes kalitesini ortaya koydu. Fark yaratanlar vardı, Melo ve Sneijder gibi.
Bursa ise G.Saray'ın coşkulu ve iyi futboluna karşı hemen hemen hiçbir şey yapamadı. Bursa adına kim iyi oynadı diye baktım, oyuna girdikten sonra tek etkili ve iyi oyuncusu Volkan Şen vardı.
Maçın başka bir oyuncusu daha vardı Mete Kalkavan. Dün çok beğendim Kalkavan'ı. F.Bahçe'nin kaybettiği üç puandan sonra G.Saray olmazsa olmaz maçı muhteşem bir futbolla kazandı ve puan farkını 7'ye düşürdü.

MAÇIN ADAMLARI: MELO VE SNEİJDER

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA