Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kasımpaşa'nın dengesini bozan Alper Potuk oldu

İki maç üst üste kaybeden F.Bahçe, coşkulu bir gün geçiren taraftarı önünde olmazsa olmaz gördüğü bir maç oynadı Kasımpaşa'yla. Açıkçası sahaya çıkacak takımı hepimiz merak ediyorduk. 5 orta sahayla çıktı Ersun Yanal. Her ne kadar Kuyt uçta olsa da uzun süredir bu bölgede oynamadığı için birçok kez ofsayta düştü.
İlk 5 dakika F.Bahçe baskılı başladı. Kasımpaşa 15. dakikadan sonra oyunu dengeledi, ilk yarının sonlarında da net bir gol kaçırdı. İkinci yarı F.Bahçe'nin dağınık oyunu Kasımpaşa 10 kişi kalana kadar devam etti. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra sahneye önce Alper, daha sonra da Emre'nin şahane golü çıktı. Ersun Yanal risk alıp Emenike'yi sokacaktı, golden sonra haklı olarak vazgeçti. F.Bahçe ikiyi, üçü bulmak üzereyken enteresandır sol bek mevkiinde Babel'e yapılan faulü çabuk kullanan Kasımpaşa, solda Adem'le topu buluşturdu. Onun da orta demeyelim, pasıyla Malki'yle golü buldu.
Hemen akabinde F.Bahçe duran topla golü buldu. Duran topta Emre çizgi halinde yaya kadar çıkan Kasımpaşa savunmasını biraz geri itmek için üç kez vazgeçti kullanmaktan. Bu önemli bir tecrübeydi. Biraz daha Kasımpaşa defansını geriye ittikten sonra ortayı kesti, Topal şık vurdu. Kaleciden dönen topu Yalçın uzaklaştırmak isterken Bekir'le F.Bahçe'nin golü geldi.
Kasımpaşa bölüm bölüm oyuna ortak olabildi. Kolay değil, haftalardır kazanamamanın moralsizliğini yaşıyorlar. F.Bahçe adına sahanın en iyisi tartışmasız Alper'di. Delici, seri driplingleri Kasımpaşa'nın dengesini bozdu.
F.Bahçe'nin problemi çok telaşlılar. Coşkuları, stresleri paniğe döndü. Dolayısıyla kaliteli atak yapamadılar. Coşku, konsantrasyon iyi ama rakip 10 kişi kalana kadar oyun kalitesi düşüktü. Ancak böylesi zor haftayı 3 puanla kapatmalarıyla önemli bir virajı hasarsız geçtiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA