Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Büyük hüsran

Galatasaray adına hüsran, Kasımpaşa'ya ise saygı... Henüz birinci dakika ve Babel karşı karşıya pozisyon yakalıyor, vuruyor aut. Dakika 7, penaltı ve 1-0. (Babel'in pozisyonun başlangıcında Semih'e yaptığı hareket faul, devamında penaltı doğru)
Galatasaray ligi beyinsel olarak çok daha önce bırakmıştı. 10 kişilik Galatasaray bütün konsantrasyonunu, motivasyonunu Bursa'da bırakmış. Buna karşılık ligimizin en çabuk hücum yapabilen, hücum oyuncularının çok yetenekli olduğu bir Kasımpaşa.

PAŞA FARKLI SKORU HAK ETTİ

Skor daha ilk yarıdan 4-0 olabilirdi, konuk ekip bir sürü gol kaçırdı. Hemen hemen her atak pozisyon oldu. Acaba ikinci yarıda bir sıkıntı yaşarlar mı düşüncesi vardı. Kaldı ki defansta üç oyuncunun sarı kartı vardı. Şota özellikle bu oyuncuları uyarmış olacak ki kalan dakikalarda çok dikkatli oynadılar. Kasımpaşa ikiyi attıktan sonra oyun disiplininden tamamen koptu Galatasaray. Üçüncü ve duran toptan yenilen dördüncü goller öncesinde zaten havlu atmışlardı.
G.Saray ikincilik yarışında kötü oyunla büyük bir yara aldı. Tabi burada maçın başında 10 kişi kalmalarının da etkisi var. Kasımpaşa mükemmel futboluyla hak ettiği farklı galibiyeti elde etti. Kasımpaşa ligin en renkli takımlarından bir tanesi. Geniş alanda da, dar alanda da çalım atabilen ve yaratabilen oyunculara sahipler. Dolayısıyla hak ettikleri bir maç oynadılar.
G.Saraylıları bence en çok üzmesi gereken Cüneyt Çakır'ın maça ilaveyi bir dakika yapmasıdır. Bu dramatik bir durum. Bunun dışında Çakır iyi bir maç yönetmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA