Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Can-ı gönülden kutluyorum

Aslında ben üç maçı bir arada izlemeye çalıştım...Sivasspor-Beşiktaş, Elazığspor-Galatasaray karşılaşmalarında dört takıma da bir puan yetmiyordu... Bir tek Kadıköy'de birer puan iki takım için de iyiydi... 65 dakika Kadıköy'de pozisyon olmadı. İki takımda da "Birer puan bize yeter" düşüncesinin bilinçaltına yerleşmesi bunda önemli bir sebepti.
İlk yarıda Fenerbahçe üstün oynuyor ama rakip kalede pozisyon üretemiyordu. 60. dakikadan sonra Çaykur Rizespor etkili geldi Fenerbahçe kalesine...Yardımcının kaçırdığı bir ofsayt pozisyonunda Deniz net bir golü kaçırdı, daha doğrusu Volkan köşeyi kapatıp, golü çıkardı. Bir de 86. dakikada duran topta Rizespor, kafa ile net bir gol pozisyonunu kullanamadı.
Belli ki maç içinde iki takım da pozisyon için çok arzulu değildi. Karşılaşma gol atan galip gibi başladı ve öyle de bitti.
Hele hele Beşiktaş'ın Sivas'ta art arda yediği gollerden sonra sadece formaliteye döndü Kadıköy'de son yarım saat. Fenerbahçe'yi oyunda dün için eleştirmek haksızlık olur. Ligin genelini çok iyi oynayarak geçiren bir takımın, şampiyonluk maçını az pozisyonla bitirmesi doğaldır. Fenerbahçe takımı görevini fazlasıyla bu yıl yerine getirmiştir. Kadınların çocukların tribünleri doldurup, 50 bin kişiden bile fazla maça gelmesinden çok biletlerin 2.5 saatte bitmesi camianın bu şampiyonluğa ne kadar istekli olduğunu gösteriyordu zaten...
Maç ile ilgili çok fazla yorum yapmayayım. Ersun Yanal ve tüm takımı bu yılki performanslarından dolayı can-ı gönülden kutluyoruz. Hakem Tolga Özkalfa mükemmele yakın maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA