Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Beşiktaş ilk yarıyı lider bitirir

Beşiktaş, özellikle ilk yarıda hücum yapamadı mı, Bursaspor mu yaptırmadı? Bursaspor yaptırmadı. Ev sahibi yeşil-beyazlı takım maçı ikinci yarıda değil, gol atamayarak çok iyi oynadığı ilk yarıda kaybetti. Bilic oyunu izlerken ilk 30 dakika, "Bana bir puan yeter" diye düşünmüş olabilir. Fakat sonra dedi ki, bir şey yapmam lazım. Bir hamle yapmak istedi. Oğuzhan'ı çıkarıp Sosa'yı aldı. Bir anlamda bu değişiklikle "Bunlar bizi bıçaklıyorlar, bir soluklanayım" dedi.
Sosa'nın karakterli bir oyuncu olduğunu hissedebiliyorum. Önemli kulüplerde oynadığı için pozisyon bilgisi çok iyi. Bugün sağa sola girdi, merkezde oynadı, çok disiplinli bir futbolcu. Bakıyoruz ki burayı sevmiş. O anlamda Bilic kaybetmek üzere olduğu maçı dengelemek, kazanmak için bir hamle yaptı. Belki de Oğuzhan'a üzüldü ama hamle yapmak zorundaydı. Çok başarılı bir operasyon yaptı. Bu bir teknik direktör başarısıdır. Bir de Oğuzhan'ın çıkarken bir tavrı olmamasına çok sevindim. Biliyorsunuz son günlerde moda çünkü. Efendi gibi çıktı.
İkinci yarı ibre biraz daha Beşiktaş lehine döndü. "Maçı size vermeyeceğiz, Biz Beşiktaş'ız" dediler ve rakibi daha önde karşılamaya başladılar. Üst üste pozisyonlar da buldular. Beşiktaş'ın her takımdan bir farkı var. Üçüncü bölgede, yay civarında en hızlı takım Beşiktaş. Orada Olcay, Oğuzhan, Gökhan gibi etkili isimleri var.

OLCAY ŞAHAN'I BIRAKSAN ÜÇ GÜN TOP OYNAR!

Beşiktaş'ın dinamosu Olcay Şahan oyunu 150 dakika oynayacak bir oyuncu. Uykusuzluğa dayansın 3 gün top oynar. Karşısında Türkiye'nin en tempolu oynayan oyuncularından biri olan Şener vardı. Olcay'ın karşısında oynadığı için son dakikalarda Şener'in ayağına kramp girdi artık. Sosa yardımıyla yoku var etti. Hakikatten golcü vuruşu yaptı. Olcay artık oldu. Rakip sağ bek ile stoper arasına korkunç giren bir oyuncu. Gelişim kaydediyor. Müthiş saygı duymak lazım.
Ligin ilk yarısını az farkla da olsa Beşiktaş lider kapatır gibi geliyor bana.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA