Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bizde küme düşecek Letonya'yı yenemedik

Maçı izlerken gardım düştü, başım ağrıdı. Letonya gördüğüm en kötü takımlardan bir tanesi...Biz başarısızız. Canımı acıtan, şöyle bir takımı yenemiyor olmamız. Fatih hoca da 'tesadüf' kelimesini zor kullanır, o da bizim gibi düşünüyordu. Maçtan önce "3 tane rahat atarız" diyen arkadaşım Abdulkerim Durmaz aslında yanılmamıştır... 1-1 bitti ama haklı. Saygısızlık mı yapıyoruz, bilmiyorum ama bizim belki de uluslararası bir molaya ihtiyacımız var.
Biz Letonya kadar kötü takım değiliz, Almanya hiç değiliz ama bu kadar da kötü bir seviyenin takımı değiliz. Oyunun devamı iyi gideceğine kötü gidiyor. Bizim milli takımımız çok kırılgan ve reaksiyonda problem var. Biz aslında 3 maça da kötü başlamadık. Son yarım saatlere bakarsak ise birbirinden daha da kötüye giden takım var. İzlanda maçında çözülmeler başladı. Daha sonra Çek Cumhuriyeti'nde iyi bir ilk yarı geçirdik, sonra yokuz. Bu maçta da iyi başlıyoruz, pozisyonlar buluyoruz. Umut vuruyor, Gökhan Töre deniyor, Arda vuruyor. Oyunun bir bölümü Letonya gibi olduk.
Bu puan kaybından çok etkilendim. Hollanda, Çek Cumhuriyeti, İzlanda bu takıma 3'ten aşağı atmaz.
Bazen gıcık maçlar vardır, sert oynanır, çok iyi kapanır. Öyle bir maç da değil. Problem her maçın iyiden kötüye doğru gitmesi. Letonya, Süper Lig'de oynasa ilk yarıda küme düşer. Bırak iyiyi, vasat oyuncusu yok. Söyleyecek şey bulamıyorum.
TFF Başkanı, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular başarısızdır. Hiddink'i yerden yere vurduk, adam Belçika'yı geçerek ikinci yaptı takımı... Geçen elemede son maça kadar denemiştik. Demek ki haksızlık yapmışız. Eğer şu tabloda "Olur böyle, 3 maçta 1 puan olabilir" dersek Fatih hocaya saygısızlık yapmış oluruz. Federasyon başkanından futbolculara kadar herkes yüzde 100 hatalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA