Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Beşiktaşlılar kaşındı!

ESKİŞEHİRSPOR - BEŞİKTAŞ

Son saniyedeki pozisyonda top direğe çarpmayıp içeri girse Beşiktay için fıkra gibi bir maç olurdu. 83.dakikaya kadar böyle giden maçta Eskişehir taraftarı havlu atmış, oyuncular kabullenmiş. Beşiktaşlı oyuncular egoist davrandılar. Stoperi 4'e 1 yakalayıp pasları kötü kullandılar. 4-5 yapabilirlerdi veya pas yaparak rakibe de skoru kabul ettirebilirlerdi.
Aslında Şenol Hocanın değişiklikleri kötü değildi. Quaresma'nın yerine Necip'i aldı ikinci yarı. Bu değişiklik ile oyunun kontrolünü iyice ele almış oldu. Rejenerasyon antrenmanına döndü maç. Zorlu Fenerbahçe derbisinin ardından bir Sporting… Arkasından da böylesi bir maç... Eskişehirsporlular saygısızlık olarak algılamasın ama Beşiktaş bundan daha kolay bir maç oynamayacaktır. Beşiktaşlılar yürüye yürüye pozisyona giriyorlar.
Son anlara bakıyorsun... Anıl son anda şişiriyor. Neden? Skor 2-1, 'bir ümit' diyor. Gerçekten bu son anlar Beşiktaş'a yakışmadı. Aslında oyuna bakarsak, Beşiktaşlı oyuncular dün 'bam güm' de oynamadı. Eskişehir'in gardı da düşmüş, Tosic bile rahat rahat topla çıkabiliyordu. Oyuncular Gekas'ın golüyle "Ah biz ne yaptık" derken Eskişehirliler de umutlandı. Beşiktaşlılar adına çok ama çok konuşulması gereken ilginç dakikalar yaşandı bu golden sonra.

SKORA ALDANMAYIN
Beşiktaş için artık maç bitmiş diyorsunuz, bir bakıyorsunuz Beşiktaş, rakiplerini oyuna ortak ediyor. Karşılaşmayı izlemeyenler skora bakıp 2-1'i görünce aldanmasınlar. Ben 5-0'lık deplasman galibiyetleri de gördüm ama o maçlar dahi bu kadar kolay geçmez. Böylesi kolay bir maçı kendi adına zora çevirmek için bayağı bir kaşındı Beşiktaşlılar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA