Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Hamza hoca doğru yaptı

Kadıköy'de 11 oynamayan 6 oyuncu maça başladı. Hem rakibin kadrosunun zayıflığı, hem de Eskişehirspor'un yetersiz oyunu karşısında net favoriydi ama maçtan önce. Eskişehir'e saygısızlık algılanmasın, bu dediğimi Eskişehirliler de anlayacaktır. Geçen haftaki Benfica ve Fenerbahçe maçlarında da reaksiyon göstererek efor sarf etmişti. Her şeyiyle muhteşem bir maç oldu Galatasaray için. Özellikle Hakan Balta'nın biraz dinlenmesi gerekiyordu. Wesley Sneijder de istese böyle denk gelmez... İstediği maçta ceza oldu, kartlarını da temizlemiş oldu.
Tek taraflı bir maç olacağını bekliyorduk. Eskişehirspor ilk 15 dakika sonrasında gelmeye çalıştı ama arkasında da pozisyonları verdi. Direkler, pozisyonlar... Galatasaray da 3 farkın rehavetiyle biraz müsaade etti buna. İsmail Kartal'ı bulduğu pozisyonlar aldatmamalı, Galatasaray 3-0'dan sonra buna müsaade etti. Normal bir gidişatta bu pozisyonlar olmazdı. İsmail Kartal'ın işi hiç kolay değil... Bir an önce devre arasına kendisini atıp mutlak suretle transfer yapmaları lazım. Şu halde yapabileceği fazla bir şey yok.
Zorlu bir periyot başlayacak Galatasaray için. Bu maç Hamza hocanın doğrusuydu ve tam yerine denk geldi. İlk 15 dakika yapılan mükemmel tempoyla maç çözüldü. 4 saatlik bir Lizbon seyahati var. Sonra Atletico Madrid deplasmanı... Bu yüzden Eskişehir maçındaki rotasyon mantıklıydı, hocanın da tam istediği gibi oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA