Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Josef-Mehmet Topal'la şampiyon olamazlar!

Avrupa da dahil son 5 resmi maçta kaleci Volkan'a hiç iş düşmedi. Kalenizde sadece 9 gol görmüşsünüz, bu önemli bir şey. Ama Fenerbahçe taraftarı korkuyor. Niye? Bu futbolun bir yerde takılacağını düşünüyor… Pereira açısından bakıldığında "Ben kazandım" diyor. Josef, Mehmet Topal, Diego; Ajax maçında birlikte oynadı. Konya'ya bu orta saha ile çıkarsan saygı duymam. Bunda tuhaflık var. Beşiktaş sürekli öne doğru oynamaya çalışıyor ve mutlaka zorluyor. F.Bahçe'nin avantajı savunmayı sert yapıyor. Stoperlere sorsanız, "İnşallah ikisi de oynar" der. Ama takımı düşünürseniz "Biri oynamasın" derler. Ben forvet olsam yanımda birini daha isterim. Boşta kalayım diye. Mehmet Topal'ın yanındaki Ozan olur, Emre Belözoğlu olur o zaman tamam… Türkiye Ligi'nde Josef ile Mehmet Topal'la şampiyon olamazsınız. Van Persie için soru işareti kalır. Fernandao mu Van Persie mi diye tartışırsınız. Nani mi Markovic mi tartışırsınız. F.Bahçe'nin ofansif yönü güçlü olacak. Konya maçında Josef çıkınca ikinci yarıda dertler bitti.

Beşiktaş hedefe tamamen konsantre
Bu ligin 5 şampiyonu var… Biri de Bursa… Bursa ve Trabzon deplasmanından bir puan aldığın zaman iyidir ama Kayseri'den bir puan aldığı zaman üzülür büyük takımlar… Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımların Bursa deplasmanına 3 yazmazsın 1 iyidir dersin… Maçın başı hızlı herkesin ortak olduğu bir oyun. 20'den sonra Bursa vitesi yükseltti. Sert ve presli oynayınca Beşiktaş'ı çıkarmadı. Beşiktaş'ın baskılı oyunu gitti. Son 20 dakikada, "Ben Beşiktaş olarak şampiyon olmak istiyorum. Geçen hafta zaten bir puan aldım" diye düşünüp ona göre baskılı oynamaya başladı. Ayakta kalan Beşiktaş maçı kazandı. Beşiktaş önde oynamayı seven bundan da hoşlanan bir takım. Vodafone Arena açıldığı zaman bu kadro tek kale oynayabilecek mi? Osmanlı'da da Başakşehir'de de ev sahibi değilsin. Galatasaray ve Fenerbahçe en ciddi rakiplerin. Geçen senenin şampiyonuna 5 puan fark attı. Takımın motivasyonunu artırıyor bu durum. Bursa maçında şampiyonluğu hatırlayıp formunu yükseltti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA