Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Büyük takımlar cezayı keser

Türk Telekom Stadı'nda Fatih Terim'in takımları 15 dakikada etkilidir. Galatasaray'ın içeride çok zorlanmayacağı belliydi. Beşiktaş'ın Karabük maçına benzer bir karşılaşma oldu. Büyük takımların rakipleri maçın kaderini belirler.
Anadolu takımları Antalya'nın Galatasaray'dan yediği ikinci golü ancak 3-0'da yemeli. Büyük takımdaki büyük oyuncular cezayı keserler. Tıpkı ikinci golde olduğu gibi kontradan üçü buldular.
Selçuk gibi, Belhanda gibi, Feghouli gibi savunma arkasında bu topları atılabilecek oyuncuları var.
Rodrigues gibi iyi koşular yapan bir isim var. Galatasaray kendi karakterini şöyle koyuyor, iki tane çabuk bekle oynamaya başladı. Mariano bence hala birinci sağ bekidir ama Linnes tercihi önemli. Şunu görüyorum, kontratağa yakalanmamak için çabuk bekler oyundaydı.
Gomis için Murat Kosova, "Gömis" demişti. Açılarını çok iyi alan oyuncu...
Genelde ayak üstüyle vuruyor. Vuruş stili ve pozisyon almasıyla çok etkili bir forvet. Penaltısız 17 golü oldu. Galatasaray'ın sorunu zaten içeride değil, deplasmanda. İçeride 31 gol, dışarıda 15 gol. Bu kadar fark olmamalı. Büyük takımlar fırsatları ancak bir kere teper, ikinci seferde lider olurlar. 46 golle en yakın rakiplerine 5 gol fark attılar.
Belhanda'yı kazanma yoluna gidiyor hoca. Belhanda lider özellikli bir oyuncu, burada istikrar yakalayamamıştı.
Hoca böyle yetenekli oyuncuları sever. Belhanda ve Feghouli konusunda ısrarcı olacaktır. Gereksiz bir kırmızı kart gördü tabii... Belhanda için bence ikinci sarı için yeterli bir durum göremedim.
Eğer küfür, hakaret ettiyse ki görmedik, direkt atması gerekir.
Hakemler işi uzatmadan oyunu başlatması lazım. Bana ikinci sarı biraz sıkıntılı geldi. İlk yarıda kazandı Galatasaray. Bu tip maçlarda 3-0 olduğu zaman antrenör devam der ama ne yaparsan yap oyuncuların psikolojik olarak rahatlığı oluyor.
Bu rahatlıkla 70'e kadar gitti.
Gomis'in direkten dönen bir topu var sadece. Klasik Galatasaray temposuyla başladıktan sonra gollerin kontradan gelmiş olması önemli. Ayrıca görüldü ki hoca Donk'la devam edecek.
Fatih Hoca eleştirildiği zaman bu tip oyuncularda ısrar da eder ayrıca.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA