Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Keyif veriyor

Beşiktaş'ta gün geçtikçe kendini hissettiren iki olumlu gelişme var. Öncelikle meşin yuvarlak siyah-beyazlı oyuncuların ayağına çok yakışmaya başladı. Teknik kapasitesi yükselen takımın özgüvenle harmanlanmış görüntüsü sahaya seyir zevki yüksek bir şekilde yansıyor. Oyunun hakimiyetini elinde tutmanın ötesinde siyah-beyazlı futbolcular; soğukkanlı duruşları, seri paslaşmaları ve koordineli organizasyonlarıyla seyir zevki yüksek bir 90 dakikaya imza attılar. Atiba Hutchinson'un sol beke çekilmek zorunda kalması temel felsefede yanlış olsa da yerine görev yapan Oğuzhan'ın ürettiği yüksek değer bu zoraki değişikliği anlaşılır kıldı. Atiba'nın hatasız ve hatta standartların üstünde oynaması Oğuzhan, Fernandes, Olcay ve daha önemlisi dün akşam Gökhan Töre'nin teknik kapasitelerini doğru paslaşmalarla sahaya yansıtması izleyenlere büyük bir seyir zevki sundu.

TEKNİK KAPASİTE YÜKSELİYOR

Hiç kuşkusuz bunda Gaziantep'in futbol oynamak isteyen ve bu yüzden sertliği tercih etmeyen yapısının da katkısı oldu. Biri penaltıdan iki golü de atmasına rağmen Almeida'nın kaçırdıkları teknik kapasitesi gün geçtikçe yükselen takımın rahatsız eden en önemli görüntüleriydi. Beşiktaş'ın bu hafta sol beke Büttner veya Holebas ikilisinden birini de transfer etmesi, ya da sağ-sol açıkta oynayabilen Kerim Frei takviyesi hem Beşiktaş'ın kulübesini daha da güçlendirecek, hem de 5-0-3 yabancı sınırlaması başladığında doğru ve güçlü planlamanın ilacı olacaktır.

Maçın Adamı:
Gökhan Töre

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA