Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Arena'nın finansmanı!

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın temel atarak çok önemli bir adım daha attı. Bu stadın bir an önce bitirilmesi Siyah-Beyazlı yönetimin ve camianın önceliği olmalı.
Fikret Orman'ın açılış için ilk verdiği Ağustos 2014 tarihinin mümkün olmadığı gecikmelerle görüldü. 25 Ocak 2015'te bitirilmesini bile başarı sayarım. Çünkü bazı sorulara cevap bulmak gerekiyor. Vodafone'dan gelecek gelirin bir bölümü 15 gün önce futbolcu ödemeleri ve borçlar için kullanıldı, Koç'la yapılacak anlaşmanın geleceğe ait gelirlerinin yarısı vergi ve banka borçları için kırdırıldı.
Elde önceki gün revize edilen Adidas sözleşmesi kaldı. Bu stadı gözü kara hamlelerle bu noktaya getiren Fikret Orman ve yönetimine güvenmekle birlikte yeni stadın finansman sorununu nasıl çözeceğini merak ediyorum. Var ise bu bilginin kamuoyuyla paylaşılmasında fayda görüyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA