Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Krizsiz kazandı

Beşiktaş Akhisar maçında bir ilki yaşadı ve yaşattı. Veli ve Mustafa ile gelen erken goller nedeniyle ilk kez bir 90 dakikayı gerilmeden, taraftarlarına kalp krizi seviyesinde gezdirmeden rahat bir şekilde tamamladı. Önemlisi G.Saray'ın puan kaybettiği haftalarda pozisyon alamayan Kartal ilk kez Şampiyonlar Ligi pozusyonunu sağlam aldı. Biliç'in önemli bir prensibi var. Kazanan takımı bozmuyor. Kazanan oyuncularda da mecbur kalmadıkça değişiklik yapmıyor. Futbolcular bunu iyi bildiği için ceza, sakatlık hariç değişim fırsatının kendilerine takım yenilince geleceğini iyi biliyor. Rize deplasmanında hakem Ali Palabıyık'ın ilki bariz hatalı 2 penaltı kararı vardı. Maç 2-2 bitince Hırvat hoca kimi tercih edeceği merak konusuydu. Beklentiler kendini bulan Almeida'yı sahaya süreceği yönündeydi. Biliç, Almeida'yı oynatıp, iki gol atan Mustafa'yı sağ kanada Gökhan'ın yerine çekmek yerine Portekizli'yi kulübede dinlendirmeyi tercih etti. Holosko'yu da sağ da başlattı.
Gökhan Töre son dönemdeki başarılı futbolu adeta alışkanlık yapmış. Kalite çıtasını o kadar yüksetti ki Holosko'nun performansı net bir şyekilde yetersizlik hissi uyandırdı.Mustafa'nın geçen haftaki 2 golden sonra bu haftayı da boş geçmemesi Almeida'nın işinin zorlaşacağını gösteriyor. Almeida ve Jones değişiklikleri ardından çıkan sonuç Biliç'in tercihlerinde doğru olduğunu gösterdi. Almeida, Fernandes, Sivok gibi bir dönemin vazgeçilmezleri olmadan da maçlarını kazanabileceğini göstermesi açısından önemli.
MHK, acemi Ali Palabıyık'ın Rize'de hatalı penaltı kararıyla Beşiktaş'ın 2 puanına maloluğunun ağırlığını hissetmiş olacakki elindeki en formda ve en iyi hakemi Bülent Yıldırım'ı bir kaza daha olmasın diye bu maça verdi. Yıldırım çok rahat ve başarılı bir maç yöneterek şu anda Türkiye'nin en iyisi olduğunu gösterdi.
Bülent Yıldırım çok başarılı ve rahat bir maç yöneterek Türkiye'nin en iyisi olduğunu gösterdi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA