Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Töre'nin gecesi!

"Süper Lig'de oynadığı oyunun hakkını puan cetveline yansıtamamış iki takım söyle!." deseniz ilk sıraya Sivas'ı, arkasına Bursa'yı yazarım. Roberto Carlos ve öğrencileri şu haftaya kadar F.Bahçe'yi de G.Saray'ı gölgede bırakacak bir performans sergiledi. Beşiktaş karşısında sergiledikleri futbol izleyenlere keyif veren alkışı hak eden bir görüntüdeydi. Muktedirler; oynattıkları ve oynadıkları kaliteli ve cesur futboldan dolayı "ilerde bir gün" Carlos'u F.Bahçe'ye, tartışmasız Türkiye'nin en iyi sağbeki Cicinho'yu Beşiktaş'a düşünürlerse çok şey kazanırlar. 12. adamı Ankara'da arkasına alan Beşiktaş Sivas maçında hak ettiği bir galibiyet alarak liderliğini sürdürdü. İstatistikler 2 gol 1 asistle maçın yıldızı Demba Ba'yı gösterebilir. Alkışlar Demba Ba'nın hakkıdır. Ancak Beşiktaş'ta maçın yıldızı benim bakış açımla Gökhan Töre'dir. Yaşadığı psikolojik baskılara, depresyonlara rağmen sahaya çıkıp ortaya koyduğu futbol ve yaptığı asistlerle, adrese teslim ortalarla Gökhan Töre'dir. Töre'yi Demba Ba taçlandırmıştır, bir diğer yıldız Olcay Şahan onurlandırmıştır o ayrı. Diğer bütün takım arkadaşları omuzlarında taşımıştır. Gecenin yıldızı geçmişe sünger çekmek istercesine Gökhan Töre olmuştur. Seyircinin şampiyonluk adına metafizik gerilimi, Bilic'in sevinci, galibiyetin neşesi hakem Mete Kalkavan'ın Cicinho'yu 63'te ikinci sarıdan kırmızıyla dışarı atması gerektiği gerçeğini gölgede bıraksa da unutturamaz.
Bir ara kurtarışlarıyla kendisine geçit vermeyen genç kaleci Ertuğrul'u maç oynanırken tebrik eden Demba Ba'yı da alkışlıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA