Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Beşiktaş'ın arkası boş

Fenerbahçe'nin 16 yıldır başkanlığını yapan Aziz Yıldırım nerede ne diyeceğini bilecek kadar tecrübeli bir isim... Fikret Orman hakem oyunlarına atıfta bulanan bir açıklama yapınca iki büyük "laf" etti;
1-
"Cesareti olan hakem soyunma odasını bassın!"
2 - Başarılı olamayacağı iddiasıyla "Beşiktaş'ın arkası boş..." Bu sözlerden özellikle ikincisi nereye çeksen oraya çekilebilecek tehlikeli sözler.
Bu sözlerden isteyen istediğini çıkarsın.. Çıkarmaya müsait...
Dün derbide bu ülkede cesaretine ve hakemliğine inandığım Bülent Yıldırım'ın titreyen düdüğünü görünce o sözlerin nereye gittiğini daha net anladım. Diyor ki Aziz Yıldırım "Ey hakemler, ey Bülent Yıldırım Fikret Orman'ın çıkışından etkilenme Beşiktaş'ın arkası boş.. Soyunma odası basarsak biz basarız, hakeme hesap sorarsak biz sorarız..."
"Herkesin titrer Bülent Yıldırım'ın düdüğü titremez" diyordum. Ne yalan söyleyeyim dün Emre'nin usta işi "kendine söyle bir arkadan dokunan" "Olcay'ı ikinci sarı karttan arttırmak için yaptığı, tiyatroyu, oyunu yemez" diyordum. Yanılmışım. Olcay'a gösterilen kırmızı bu ülkenin bit pazarlarındaki ucuzluktan bile ucuz.. Olmadı hocam.. Böyle olmadı. Senin kalitendeki bir adama yakışmadı. Beşiktaş'ın hakkını yediğine inanmasan ikinci yarıda Kuyt başta olmak üzere çıkardığın ucuz kartlarla denge kurmaya yeltenmezdin. Zihnin bulanmışsa; adın Ali soyadın Palabıyık olsa da iki metre önündeki o penaltıyı verdirmezsin! Kalbin titremişse, adın Serkan'da olda üç metre önünde uçuşan f.. off'ları duyamaz, Meireles tarafından boğazı sıkılan Velileri göremezsin... Kabahat Bülent Yıldırım'da mı değil. Ha o ha diğerleri. O da aslında kurban..
Yıldırım ve benzerleri her zaman yaptığını yapıyor. Sıkışınca ve lazım olduğunda açık-kapalı tehdit ediyor.
Beşiktaş'ın arkası boş mu?
Beşiktaşlı Federasyon Başkanı, Beşiktaşlı MHK başkanı aman "Aman Beşiktaş lehine karar verdiler" demesin diye uğraştığı için belki boş olabilir.
Beşiktaş camiası ve taraftarının karakterinde haksız yere ses yükseltmek, haksız yere puan istemek, olduğundan fazla görünmek gibi hasletleri olmadığı için belki de boş görünebilir..
Beşiktaş'ın arkasının boşluğu ve doluluğunu sabaha kadar tartışabilirsiniz ancak birileri hatırlatmadıysa ben hatırlatayım "Zalimin zulmü varsa, mazlumun Allah'ı var.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA