Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Darısı Kazakistan'a

Kazakistan maçının provası niteliğindeki Bulgaristan karşılaşmasında Fatih Terim farklı denemeler yaptı. Bursa'da sol önde izlediğimiz Emre Taşdemir'in sol bekte başlaması Caner'in yokluğundaki arayışı ortaya koydu. Fatih hocanın Emre'den bir Hakan Ünsal çıkarabileceğini sanmıyorum!
Ancak gençliği ve yetenekleri dikkate alındığında sol bekte gelişmesini beklemek için zaman tanınabilir. Volkan'ın sağda, Yasin'in solda maça başlatılması bir nevi lig performanslarının ödüllendirilmesiydi. Ancak ilk yarı orta sahanın temposuzluğu ve takım olarak sergilenen futbol Kazakistan maçı için endişe vericiydi. Terim'in de ilk yarıda istediklerini yapmayan, rakibi yeterince zorlamayan oyuncularından memnun kaldığını sanmıyorum. İkinci yarı Selçuk, Mehmet Topal ve Burak'ın oyuna sokulmasıyla birlikte görev yerlerindeki oynamalar Milli Takım'ı kendine getirdi. Mehmet'in ön liberoya, Ozan'ın orta sahada daha öne çekilmesi önde Hakan Çalhanoğlu ve Arda'yı rahatlattı. Dün gece frikikten attığı golle oyunu çözen Hakan Çalhanoğlu Milli Takım'da çok yönlü oyunuyla Emre Belözoğlu'nun veliahdı olacak gibi gözüküyor. Selçuk, özellikle Burak'a "4. yıldız" doping etkisi yapmış. Hazır ve nazırlar. İlk yarıdaki vasat görüntüyü saymazsak 45 dakikada 4 gol keyifli oldu. Darısı Kazakistan'ın başına..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA