Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

10 numara 5 yıldız bir Kartal

Antalya turizm ve spor şehri.. 23 yıldır her gelişimde "Antalya'nın niçin kendine yakışır bir stadı yok?" sorusunu çok sordum, yazdım. Gecikmeli de olsa 5 yıldır göçebe hayatı yaşayan Antalyaspor'un çilesinin bitmiş olmasına sevindim. Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mehmet Baykan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etmek gerek. Futbolda şansınız yanınızda olacak. Eto'o, Gomez, Quaresma dururken Antalya Arena'nın ilk golünü atmak ve tarihe geçmek Necip Uysal'a nasip oldu. İlker Meral golden önce M'bolhi'nin Ersan'ı düşürmesindeki net penaltıyı verse Necip belki de o vuruşu yapıp golü bulamayacaktı.
Şans, kısmet... Eto'o'nun attığı beraberlik golünde hata İsmail'in gibi görünse de asıl sorun İsmail'in ilk başarılı müdehalesine rağmen orada 2'ye 1 yalnız bırakılması. Beşiktaş'ın değişen bir yüzü var. Gol yese de sahadaki duruşu ile güven veriyor.
Gomez'in 27 ve 63'teki gollerindeki fırsatçılığı kadar kaçırdıklarını da göz önünde bulundurursak Beşiktaş'ın lidere yakışır dört dörtlük bir oyun ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.
Olcay ve sonradan oyuna giren Cenk'in attığı goller skorun 5-1'e taşımasından çok daha önemli bir mesajı vardı. NET MESAJ: Bu takımda hiç kimsenin yeri doldurulamaz değil.
Moskova'da direkt soyunma odasına gitmek, Antalya'da yüz düşürmenin camiada karşılığı yok. Trip yapan kendine yapar, üzülen üzüldüğüyle kalır. Çünkü Kerim Frei dahil herkes forma için hazır ve nazır.
Beşiktaş taraftarı 5 dakika kala Mustafa Pektemek'i isteyip takımın önünde üçlü çektirdi.
Anlamı şu; "Beşiktaş'ta isimlerin önemi yok. Arkadaşının hakkına saygısızlık yapan, hocasının kararını sorgulayan değil başarıya kenetlenmiş bir takım istiyoruz..."
Tecrübelerle sabittir ki ipliği kopmuş tespih taneleri gibi bu takım sağa sola dağılır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA