Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Lidere Lizbon şoku

Beşiktaş İskenderbey'i Olimpiyat'ta 2-0'la geçerken "Bu oyunda bende varım" diyen Sporting Lizbon deplasmanda Moskova'yı 4 golle yıkıp bütün planları bozdu ve ateş topu gibi bir grup finalimiz doğdu! Futbol enteresan bir oyun. Geceyi grup ikincisi olarak kapatıp gruptan çıkmayı garantileme durumu varken, Beşiktaş dün gece 9 puanla H Grubu'nun lideri olup çıkma gruptan çıkmak şansını Portekiz'e bırakmak zorunda kaldı.
Moskova son maçını grubun averaj takımı İskenderbey'le oynayacak. Mucize olmazsa 8 puanını 11'e çıkartacak. 9 puanlı lider Beşiktaş 7 puanlı Sporting Lizbon deplasmanına çıkacak... Nereden baksan ateş çemberi.. Gel de kendi evinde 10 kişi kalmış Moskova'da galibiyeti kaçırdığın 20 dakikayı arama! Gel de Olimpiyat'ta 1-1 biten Sporting Lizbon ve Marsilya beraberliklerine yanma!
Şenol Güneş maçı kazanmaktan önce yedek soyunan oyuncularını kazanma yoluna gitti. Cenk'i, Kerim ve Necip'i hatta Gökhan'ı motive etme, kazanma yoluna gitti. Cenk en iyi karşılığı veren oyuncu oldu. 2 tane attı ancak 4 tane de kaçırdı. Kerim istekli ama bal yapmayan arı gibiydi. Topla buluşmalarında sonucu getiremedi. Ersan'ın sakatlığında stoperde forma şansı bulan Tosiç'in fırsatı değerlendirdiğini ve alkışlanacak işler yaptığını söyleyebilirim.
Ancak Quaresma girene kadar sahadaki ekip parçalı bulutluydu. Hücum hattıyla defans hattı arasında mesafe uzundu. Kopukluklar zaman zaman izleyenlere iyi yansımadı. Daha kompakt, daha disiplinli bir oyuna ihtiyaç var. Beşiktaş gruptan çıkmak istiyorsa Lizbon'da daha iyisini yapmak zorunda...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA