Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Tolunay Kafkas hayal kırıklığı!

Bir hafta kazanıp bir hafta kaybederek istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor, küme düşme tehlikesi yaşar mı?
Şu an küme düşme tehlikesi yaşadığı gerçeği var. Çünkü düşme hattında yer alan Elazığspor'la puan farkı üç. Bunun için bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçı her bakımdan büyük önem taşıyor. Ardından Bursa deplasmanını düşündüğümüzde ve de fikstürü göz önüne getirdiğimizde artık Trabzonspor için her maç finaldir.
Emerson ve Janko gibi maliyetli isimler kadro dışı bırakıldı. Bu kararı doğru buluyor musunuz?
Doğru bulmak mümkün değil. Çünkü şu an Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumda her oyuncuya gereksinimi var. Tolunay Kafkas bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Çünkü her ne kadar bu takımı kendisi yapmasa da geldiği günden bu güne kadar yanlışlıklar içerisinde. Örneğin; Bamba, Fenerbahçe maçında kendi kalesine gol attı diye bir kenara bırakıldı. Ardından şu an özellikle hücum anlamında büyük katkıları olabilecek Adrian ve Alanzinho'dan yararlanılmamasını anlamak olanaklı değil. Cech'in sakatlığında sol bekte Emerson dururken stoper özellikli Celustka'dan sol bek yaratmaya çalıştı. Teknik adam Batı'da 'Coach' (Koç) olarak geçer. İyi koç oyuncularına ceza kesmez. Onlardan en iyi şekilde verim almaya çalışır.
Oyuncular artık iptal edilen gollerde bile itiraz etmiyor. Futbolcular ruhunu mu kaybetmiş?
Ruh soyut bir kavram. Alınan başarısız sonuçların ardından mental olarak çöküntü içerisinde olduklarını söyleyebiliriz. Bunun yanında bir takımın başarısında olmazsa olmazı olan takımdaşlık duygusu son derece yetersiz. Aslında bunu çözümleyecek olan Tolunay Kafkas.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA