Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Kral çıplak

Akhisar Belediyespor mütevazı bütçeyle oluşturulan bir takım. Dün kendi gücünün bilincinde, saha içinde yardımlaşması üst düzeyde mücadele gücü yüksek bir takım olgusunu sahaya yansıtarak haklı bir galibiyet aldı. Hamza Hamzaoğlu'nu böyle bir takım oluşturduğu için kutlamak gerekiyor.
Trabzonspor için yazdık-çizdik. Yanlışları belirtmeye çalıştık ama değişen hiçbir şey olmadı. Fakat dün bir kez daha görüldü ki 'Kral çıplak'. Mustafa Akçay; Şenol Güneş ve sonrasında Tolunay Kafkas'ın başaramadığı bir işi başarmaya çalışıyor. Yani sahaya çıkardığı 11'de geçen sezondan farklı iki oyuncu var. Bu da Trabzonspor'u geçen sezondan farklı kılmıyor.

ZOKORA'YI GÖREN VAR MI?
Hatlar arası uyumsuzluk üst düzeyde... Yardımlaşma yok, kopuk kopuk bir oyun var. Herkes kendine göre bir şeyler yapmaya çalışıyor. Takım bütünlüğünden eser yok. Trabzonspor'un orta sahasında Zokora'yı gören var mı? Rakip ataklarda olması gereken hiçbir yerde yok. rakipten top kapma yok. Ataklarda zaten hiç yok! Takımı 10 kişi oynattı ama Mustafa Akçay bir türlü göremedi.

BATUHAN GİRER Mİ?
İkinci yarıda Mustafa Akçay'ın yaptığı değişiklikler bana göre yanlış. Adrian gibi teknik becerisi yüksek, adam eksilten bir oyuncu yenik durumdayken dışarı alınmaz. Batuhan Karadeniz kenar atakları istenilen düzeyde olmayan bir takımda katkı yapabilir mi?
Bir takım kötü gününde olabilir. Yenilebilir de... Ama 2-0'dan sonra üstelik daha maçın bitmesine 20 dakika varken mağlubiyeti kabullenemez. Bana göre Trabzonspor için en büyük tehlike bu olsa gerek... Son iki deplasman maçından farklı yenilgilerle ayrılan Trabzonspor için sezon başı olmasına rağmen ümitvar olabilmek çok zor. Eğer bir değişim yaşanmazsa geçen sezonki tablo yine aynen tekrarlanabilir. Benden uyarması...

Maçın Adamı: Oumar Niasse

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA