Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Tünelin ucu gözükmüyor!

Temposu olmayan, kale önü tehlikeleri fazla olmadığı bir ilk yarı... Akhisar'ın hücumda en önemli ismi Gekas. 7 maçta 8 gol atma becerisi göstermiş. İlk yarının 25 dakikalık bölümünde oyunda üstünlüğü olan ve hücumda daha fazla görünen takım Akhisar'dı. Özellikle savunmanın sol kenarında oynayan Vural ve orta alandaki Bilal'in Trabzon savunmasının arkasına attığı uzun toplarda Gekas'la iki gol pozisyonu ürettiler. Gekas'ın attığı golde ise Trabzonspor savunmasının ortasında Musa Nizam ve Mustafa Akbaş'ın büyük hataları var. Yenilen golden sonra ise Trabzonspor, karşı alanda daha fazla göründü.
Özellikle Mehmet Ekici orta alanda takımını yönlendiren isim olarak öne çıktı ve mükemmel bir vuruşla da beraberliği getirdi. Sezon başından beri orta alanda sorunlar bir türlü çözülemiyor. Medjani sürekli pas hataları yapan bir isim. Salih koşuyor, mücadele ediyor ama ofansif anlamda üretken değil. Bu maçta kenarlarda görev alan Yusuf ve Waris de topun bulunduğu bölgeye bakarak içeri girerek, orta alana yardımcı olmadıkları için Akhisar orta alanda üstünlüğü rahat bir şekilde ele aldı.

WARİS BAL YAPMAYAN ARI GİBİ

İkinci yarıda ise Trabzonspor rakip alanda daha fazla gözükmesine rağmen pozisyon üretmede yine yetersizlikler içerisindeydi. Yusuf, çabuk oynamakla telaşlı oynamak arasında tercih yapmalı! Pas-şut yanlışlığı hala devam ediyor. Waris ise bal yapmayan arı gibi. Topla üçüncü bölgede bir şaşkınlık içerisinde. Bugüne kadar yer aldığı maçlarda ne asisti var ne de golü... Cardozo'nun ise kariyerine diyeceğimiz hiçbir şey yok. Ama futbol ne yazık ki koşarak oynanan bir oyun. Savunmayı az adamla yakaladıkları bazı pozisyonlar var ki final pası yetersizliği ve kendi aralarınki uyumsuzluk ikinci golü atmalarına engel oldu.
Akhisar'a saygı duymak gerekiyor. Orta alanda özellikle Bilal ilerleyen yaşına rağmen her maç takımı adına önemli katkılar yapan bir isim. Dün de Akhisar'ın kazandığı golde mükemmel bir asist yaptı. Trabzon 8 hafta sonucunda 9 puanda kaldı ve ortaya koyduğu oyunu düşününce ne yazık ki tünelin ucundaki ışığı görmemiz olası değil.

Yusuf, çabuk oynamakla telaşlı oynamak arasında tercih yapmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA