Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Vuslat başka bahara!

Ligi n bitmesine iki hafta kala dördüncülük mücadelesi veren takım Trabzonspor, rakibi ise geçen hafta kümeden düşmüş Balıkesirspor... Ama gel gör ki futbol oynama iştahı olan, bütün maç süresince mücadele eden takım da onlar. İlk yarıda orta alanda kaptırılan top sonucunda Balıkesirspor öne geçti. Trabzonspor'un attığı beraberlik golü ise faul kokan pozisyondan gerçekleşti.
Trabzonspor için bütün bir sezon birçok maçta olduğu gibi olumlu söylemlerimiz yoktu. Çünkü verimli bir oyun organizasyonu olmayan, savunmasında bireysel hataları çok fazla yapan, orta alanda organize olamayan, hücumda ise uyumsuzluğun üst düzeyde olan takımın bugün Süper Lig'de bulunduğu yer başarı olarak değerlendirilmeli!

PARANIN KARŞILIĞI YOK!

Bu maçta alınan sonuçtan çok irdelenmesi gereken sezon başı yapılan yanlış takım yapılanması... Örneğin; transfer edilen yabancı oyuncuların yüksek rakamlarına rağmen verdikleri katkılar sorgulanmalı. Dün ilk 11'de sahaya çıkan Waris, 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli olan bir oyuncu mu? Eğer siz Cardozo gibi oyuncuyu transfer etmişseniz bu oyuncunun yeteneğine göre bir oyun kurgusu sahaya yansıtmanız gerekmiyor muydu? Diğer transferlerinizi de göz önüne getirdiğimizde mali yönden kulübü bu kadar ağır bir yük altına sokmak büyük bir yönetim beceriksizliği değil mi? Gelinen nokta yine her zaman olduğu gibi hayal kırıklığı...
Her sezon başı umutla başlanan ama umutsuzlukla biten bir ligin daha sonuna gelindi. Vuslat her zaman olduğu başka baharlara kaldı. Öncelikle üzerinde durulması gereken en önemli konu yapılan yanlışların bilinmesi. Bugünkü düşünce, bugünkü yönetim anlayışı ile önümüzdeki yıl da sezona başlanırsa bugünkünden çok daha kötü günlerin geleceğini şimdiden söyleyebilmemiz olası.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA