Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Bireysellik hedefi kitler

Kadrolara baktığımızda Gaziantep, daha fazla rotasyon yapan takım... Yani ilk 11'de oynayan oyunculardan en az 8 ası yok. Fakat buna rağmen oyunda doğruları yapan takımdı. İlk yarıda N'Doye'nin Trabzonspor adına değerlendiremediği iki net gol pozisyonu var. G.Antep'in İsmail ile bulduğu golde ise kaleci Onur'un hatası büyük.
İlk yarıda oyun daha fazla Gaziantep sahasında oynanmasına rağmen gol pozisyonu üretme açısından yine her zaman olduğu gibi Trabzonspor sorunlar yaşadı. Önde oynayan N'Doye, sanki takıma yabancı gibi... Pas alışverişlerinde hiç yoktu. Görünen o ki büyük bir hayal kırıklığı... Top kenarlara geldiğinde ise sol kenardan Yusuf etkili oldu. Atılan beraberlik golünde de payı vardı. Orta alanda ise Okay, sezon başı görüntüsünden uzak ve aldığı topların birçoğunu olumsuz kullandı. Marko Marin'in futbol zekası üst düzeyde. Yalnız kendisini anlayan herhangi bir yardımcısı yok. İkinci yarı ise Gaziantepspor'un hücum girişimlerinde Trabzonspor savunmasının özellikle sağ kenarında büyük açıklar verdiğini gördük. Ve Antep 2-3 kez gole yaklaşan taraf oldu.
İkinci gol ise N'Doye'nin yerine giren genç Muhammet Beşir'den geldi. Oyunun genel yapısına baktığımızda hala Trabzonspor adına istenilen görüntülerin olmadığı gerçeği var. Her zaman belirttiğim gibi istikrarın olmazsa olmazı 'takım olmaktan' geçiyor. Yoksa herkesin kendine göre bir şeyler yapmaya çalıştığı takım, bireysel becerilere bağlı olmaktan kurtulamaz. Bu durum istenilen hedeflere ulaşmanızı engeller.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA