Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Çok net penaltı!

Erdem’in ceza alanında hem de çizgi hakeminin yanında topu elle oynadığı bir pozisyon var ki buna nasıl penaltı verilmez, anlayamıyorum.

Trabzonspor'un dünkü oynadığı oyunu göz önüne getirdiğimizde, bir puanın sevindirici olacağı gerçeği vardı. Ama futbol tuhaf bir oyun. Duran toptan başka golü bulma olanağı olmayan Trabzonspor, duran toptan gerçekleşen gol ile üç puanı aldı. Milli maç için verilen 15 günlük ara sakat ve cezalı oyuncuların takıma dönmesi ve bu maçta ideal bir 11 ile sahaya çıkan bir takım. Ama yine değişen bir şey yok. Kazanma azmini, coşkusunu kaybetmiş, temposu olmayan, saha içi yardımlaşmadan uzak, sorumluluk anlayışı alt düzeyde bir oyuncular topluluğu... Savunma oyuncuları ile ilerideki Cardozo arasında 60-70 metrelik mesafe olan bir takım. Böyle bir anlayışla doğaldır ki iyi bir oyun ortaya koyma olanağınız yok. Gaziantep özellikle Bosingwa'nın olduğu sol kenardan Orkan ve onu bekleyen Barış ile geliştirilen ataklarda önemli gol pozisyonları üretti. Fakat son vuruş beceri noksanlığı bazen de Esteban'ın kurtarışlarıyla kendilerini rahatlatacak ve öne geçirecek golü bulamadılar.
2. yarıda serbest vuruştan gelen golden sonra Gaziantep, bütün riskleri aldı. Çok adamla hücum girişimlerinde bulundu. Kaptırdıkları toplarda Trabzonspor rakibi eksik yakaladığı anlarda organize olamadıklarından 2. golü bulamadılar. Zaten sezon başından beri hücumda aynı görüntüleri izledik. Maçın ilk yarısında Gaziantepli Erdem'in ceza alanı içerisinde hem de çizgi hakeminin yanında topu elle oynadığı bir pozisyon var ki buna nasıl penaltı verilmez, anlamak mümkün değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA