Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Yine canı yandı

Trabzonspor sezon başından bu yana hakem hatalarından en fazla puan kaybına uğrayan ve canı yanan takımların başında geliyor

İlk yarının son dakikaları. Eskişehirsporlu oyuncu şutunu atıyor, Aykut'un kapalı olan koluna top çarpıyor. Ama ne? Hakem çizgi hakeminin de uyarmasıyla penaltıyı verdi. Hayret mi desek yoksa pes mi ve ya artık yeter mi? Bir gerçek var, sezon başından bu tarafa Trabzonspor'un oyun bazında sorunlu takımların başında olduğu. Fakat bir başka gerçek ise bu sezon hakem hatalarından en fazla puan kayıplarına uğrayan ve canı yanan takımların başında da geldiği... Aynen dün olduğu gibi. Verilen penaltı, penaltı değildi ayrıca bu pozisyondan sonra 10 kişi kaldı Trabzon... Eskişehirspor için kümede kalma ümidini gelecek haftalara taşıma açısından mutlak 3 puan alması gereken bir maç. Oyunda da topa daha fazla sahip olan takım. Fakat maçın ilk yarısında topa daha fazla sahip olmalarına rağmen, pozisyon zenginlikleri yok. Önde yer alan Nadir Çiftçi'ye gerekli destek veremedikleri için gol pozisyonu üretmede yetersizlikler çektiler. Trabzonspor ise alanını kapatmaya çalıştı. Ama o da top kendisine geçtiği zaman bir türlü hücum organizasyonunu gerçekçi anlamda yapamadıkları için pozisyon bulamadılar. Zaten her iki takımın da Süper Lig'de gerek bulundukları konum, gerekse attıkları ve yedikleri gollere bakacak olursak dünkü görüntüler sürpriz değil. İkinci yarı ise ilk yarıya göre her iki kalede de girilen gol pozisyonları var. 10 kişi kalmasına rağmen Trabzonspor, önce Yusuf, sonra Muhammet ile iki net gol pozisyonundan yaralanamadı. Eskişehirspor için alınan 3 puan bundan sonrasında oynayacağı maçlar için büyük moral oldu ve kümede kalma ümidini sürdürdü. Bir kez daha vurgulamak isterim: Bugün Trabzonspor'un bulunduğu yer ve ortaya koydukları oyun kendi tarihleri ile hiçbir benzerlik göstermiyor. Bunu göz önünde bulundurarak her şeye baştan başlamak ve acilen bir plan, program yapmak şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA