Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Önce devlete!

Bir haftadır başta G.Saraylılar olmak üzere sporseverler Sneijder'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Bu oyuncuyla ilgili yazılı basında bine yakın haber çıkmış.
Rakamlara girmişken rakamlarla devam edelim!. Oyuncunun maliyeti yaklaşık 80 ile 90 milyon TL arası.. Bu para çok ciddi bir rakam.. Tabii ki G.Saray Kulübü hesabını kitabını yapmıştır. Tabii ki bu transfer ülke futbolu için bir renktir. Ama yine de insanın içinden şunu diyesi geliyor.. "Yazık değil mi bu paralara.. Mali disiplin hak getire.. Altyapı filan diye konuşup duruyoruz.. Sol bek, sağ bek, on numara niye bu ülkeden çıkmıyor diyoruz!" Daha bir süre önce kulüpler vergi affı için Ankara'da lobi yapıyordu. Kulüplerin durumları bu kadar iyiyse, bu kadar büyük paralar bir imza ile gözden çıkarılıyorsa, kulüpler, öncelikle devlete karşı olan yükümlülüklerini yerine getirsinler.

Kurumsallık!
Giray Kaçar'ın sağlık sorunu hepimizi üzdü. Doğuştan gelen bu rahatsızlığını yıllar sonra öğrenen milli futbolcu şu geride kalan süreçte Alanya, Antalya, Kocaeli, Ankara ve İstanbul olmak üzere 5 ilde 6-7 yere göründü.
Hekim görüşleri farklılık gösterdiği için de son olarak İstanbul'da 4 gün hastanede kalarak canlı yayında durumunu açıkladı. Sonuç güzeldi:
Mevcut rahatsızlık futbol oynamasına engel değil. Top oynayabilir. Giray da 6 aylık arayı da bir kenara bıraktı ve idmanlara başlayacağını açıkladı. Bu habere hepimiz sevindik ama bu süreçte göze çarpan aksaklıklar vardı. Trabzonspor Kulübü'nün bir sağlık heyeti, kurulu yok mu?
Bir futbolcunun sağlığı söz konusu ise bu durumla ilgili kulübün ya doktorunun ya da bir yöneticisinin yapacağı bir toplantı ile kamuoyunu aydınlatması gerekmez mi?
Bu konuda en güzel ifadeyi Şenol Güneş kullandı, "Herkes konuşuyor. Giray'ı rahat bırakalım" Şimdi Giray, ABD'ye gidiyor.
İnşallah güzel haberlerle döner...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA