Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Hazırız, iddialıyız başarılar dileriz

Bizim için daha dün gibi Galatasaray'ın 19. şampiyonluğunu ilan ettiği; Fenerbahçe'nin Benfica ile yarı final oynadığı gün.. Futbol tatile girdi ama biz nefes almadan çalışmaya devam ettik. Önce transfer heyecanı ardından takımlarımızın kampları, UEFA Disiplin Komitesi'nin aldığı kararlar, CAS'a giden yol ve devam eden süreç, U20 Dünya Şampiyonası, başarıyla geçen Akdeniz Oyunları, 2020 İstanbul'un olimpiyat adaylığı kısacası Türkiye'de ve dünyada sporun her dalının her detayı SABAH spor sayfalarında yer aldı.
Türkiye'nin en usta yazar ve yorumcularının bulunduğu SABAH spor sayfaları yeni sezonda da Türk futbolunun nabzını tutmaya devam edecek. Maç sayfalarımızda sadece 90 dakikayı değil öncesi ve sonrasına da dair tüm hikayeleri yine bu sayfalarda bulacaksınız. Vazgeçmediğimiz ve asla vazgeçemeyeceğimiz tek şey ilkeli ve dürüst habercilik.. Köşe yazılarında kişilere hakaret içermeyen yol gösteren yapıcı eleştiriler, sporun her dalından en güzel fotoğraf kareleri, haberler, yorumlar.. Önümüzdeki günlerde başlayacak Avrupa Basketbol Şampiyonası.. Ve rakamların diliyle en ilginç istatistikler. Biz hazırız bizi takip etmeye devam edin. Güzel bir sezon olsun, kavgasız, gürültüsüz, centilmence, dostça, sevgiyle... Sadece keyfini yaşayalım.. Ekip arkadaşlarımla beraber tüm takımlara başarılar dileriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA