Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Yıldırım'ın şifreleri!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri ile bir gün önce 4 saat zaman geçirdik. Sayın Yıldırım sorulara yanıt verdi, uzun uzun konuştu. Aslında en çok merak edilen şey Kasım ayındaki olağanüstü kongrede aday olup olmayacağıydı. Bu konudaki yorumlara, haberlere ve söylemlere çok kızdı. Birisinin kendisine, "Aday ol ya da aday olma" gibi söylemde bulunmaya hakkı olmadığını ifade etti. Toplantının bütününe baktığımız zaman Aziz Yıldırım'ın aday olacağını düşünüyorum. Bir gün önceki ve şu anki mevcut şartlara göre F.Bahçe Başkanı, Kasım ayında aday olur. Fakat Yıldırım'ın bu adaylığını uzunca bir süre daha açıklayacağını sanmıyorum.
Seçimden kısa bir süre önce bile adaylığını ilan edebilir. 3 Temmuz'dan beri çok yıpranan başkan sert çıkışları ve net söylemleriyle camiasına mesajlar vermeye çalıştı. Adaylık için gelebilecek tepkilere karşı bir hazırlık toplantısı gibiydi. Başkanın en çok yakındığı şey medya oldu. Belki TV'lerde zaman zaman çıkan kişilik haklarını rencide edici yorumlarını bir kenara koyarsak bu süreçte tüm medya olayları verdiği gibi F.Bahçe'nin zaman zaman yaptığı bu bilgilendirme toplantılarına da geniş geniş yer ayırdı. Aksini düşünmek haksızlık olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA