Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Oyunu kabul edin!

Bundan 15 gün önceye dönersek Fenerbahçe sıkıntılar içinde boğulmuş kulüp görüntüsündeydi. Seçim kararı alınmış, Avrupa'dan 2 yıl men cezası gelmiş, Mehmet Ali Aydınlar ile Aziz Yıldırım arasında söz düellosu ve karşılıklı tehditler yaşanmıştı.
Beşiktaş cephesinde ise 4 maçta alınan 4 galibiyet ve Bilic ile Önder Özen'in uyumu en çok göze çarpan konuydu. İnönü Stadı'nın yıkımının hızla ilerlemesi, bol sıfırlı sponsorluk anlaşmaları, Olimpiyat Stadı'ndaki seyirci rekorları şampiyonluğa inanmış taraftarlar için rüya gibi başladı sezon... Trabzonspor'da görüntü karamsardı. Takım Beşiktaş ve Akhisar deplasmanlarında kaybetmiş, geçen sezonki dış saha fobisini yenememiş, kadrosu eleştirilen ve yarışta olmayacağı iddia edilen bir ekip...
"Futbolda dün yoktur" derler, isterseniz şimdi gelin bugüne bakalım. Bütün sıralayacağım değişimleri kurumsallaşma ile açıklayabilir misiniz? Yoksa mesele topun yuvarlaklığı mıdır? F.Bahçe Ersun Yanal'la arka arkaya dört maç kazandı, Caner Erkin ligin en iyi futbolcusu, Sow hat trick ile döndü. Ezeli rakipleri kaosun içine çökmüşken, F.Bahçe komşu semti Kalamış gibi huzur dolu..

CEPTEKİ KRİZLER MASADA!

Geçtiğimiz sezon nisan ayında devirdiği Real Madrid'i bir kez daha eli boş göndermek için sahaya çıkan Galatasaray, sadece tarihi bir fark yemedi. Ardından cebinde biriktirdiği bütün krizleri masanın üzerine döktü. Sonuç; 2 yılda 4 kupa kaldıran, ligin tek namağlup takımının hocası Fatih Terim gitti. Başkan Ünal Aysal ve yöneticiler yarın tribünlerin protestosunu hesaplamaya çalışıyor. Florya'da bugüne kadar medyaya sızmayan kavgaların hikayesi manşetleri süslüyor. Üstelik öne geçtiği derbiyi kaybetmeyi başaran Beşiktaş tribün olayları yüzünden 4 maç ceza aldı.. Şampiyonluk havasına giren camia şimdi takımını uzun bir zaman televizyondan izleyecek. Bilic'in genç kadrosu sırtını taraftarına yaslayamayacak. Gişe gelirinden ürün satışına Beşiktaş'ın kasası milyonlarca liradan mahrum kalacak.

FENERBAHÇE GİBİ HUZUR...

Umutsuz vaka denilen Trabzonspor, Avrupa'da gümbür gümbür gidiyor. Geçen seneki defans faciası sona erdi. Kayseri'den yemeden 3 puan almayı başardılar. Mustafa Akçay'la geleceğe daha umutlu bakıyorlar.
Madalyonun iki yüzündeki hikayeler bize gösteriyor ki futbol sadece bir oyun...
15 gün içinde ne ticaret hayatında ne de eğitimde insanoğlu bu kadar değişimi bir arada yaşamaz. Oyunu oyun kabul edin.. Bugünlerin F.Bahçe'si gibi huzur bulursunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA