Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Büyük krizleri yönetmek marifet ve güç ister!

Artık takım içinde futbolcuların birbirini dövmesi moda oldu. İki sezon önce Galatasaray'da Melo ile Riera kavga etmişti. İki futbolcu idmanda birbirine girmiş, Fatih Terim de ikisini soyunma odasına göndermişti. Terim'in o günlerde yaptığı bir hata vardı! İki futbolcu soyunma odasına yalnız gidince, Melo kapıyı kilitleyip Riera'yı dövmüştü. Bir yanda 11'de oynayan Melo, diğer yanda yılda 3 milyon Euro kazanan Riera. İki yıldız ve zor bir durum! Kim gidecekti? Süreci iyi yöneten Fatih Terim, iki futbolcudan da istediği verimi alarak bu sınavı başarıyla geçmişti. Yani büyük skandal atlatılmıştı.
Şimdi gelelim Beşiktaş'a... İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'ün kavgası öyle böyle bir kavga değil. 11 saatlik bir periyodu içeren, raundları olan bir kavga. Biri İbrahim Toraman. Kaptan... Sicilinde sabıkaları var. Mesele 11'de kimin oynayacağına hocanın karar verdiğini hala anlayamaması! Diğer yanda Sezer Öztürk...

DERGİYE POZ VERMEK KOLAY

Beşiktaş'ta oynama fırsatı altın tepsi ile önüne koyulmuş bir isim. Ama onun da futbolu değil bu olayları var aklımızda hep. Bir de boksa olan tutkusu. Bu iki futbolcu 3 raundluk maç yapmış adeta!.. Olay kapı kilitlemeye, tesisleri inletmeye kadar gitmiş. Bir de bu krizi yönetemeyen futbol dışındaki isimler var. Yani madalyonun arka tarafı... Önemli meziyet bu işte. Yoksa dergilere jilet gibi takım elbiselerle poz vermek kolay, değil mi? Güzel demeçler vermek kolay, değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA