Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

O formayı çıkarıp gidemezsin!

Biri kazanacak, biri kaybedecekti.. Ya da ikisi de birer puanı alacaktı.. Maç öncesi sahaya çıkmadan önce ik i takım futbolcuları birbirini selamlıyor, başarı diliyordu.. Sevinmiştik! Ne zaman ki sahaya ayak bastılar, gerilim dolu anlar da başladı. Özellikle Galatasaray, çok sert olunca, Fenerbahçe de karşılık verdi, dolayısıyla...
Birbirlerini sakatlamaya çalışan futbolcuların o kadar çirkin hareketleri vardı ki... Futbol adına utanç gecesiydi. Hakem Bülent Yıldırım, art niyetli oyuncuların kurbanı oldu, kontrolü kaybetti. Gösterdiği kartlar, göstermediği kartlar derken, maç zıvanadan çıktı. Emre'nin kırmızı kart gördüğü anda Melo'nun yaptığı hareket acaba bu ülkedeki kaçıncı vukuatı? Her sezon bir skandala imza atıyor. Dünya derbisi deyip övündüğümüz derbide bütün gece bunları izledik. Peki futbo l adına aklımızda ne kaldı? Biri Sneijder'in golü, diğeri Burak'ın vurduğu Volkan'ın çıkardığı top.. Başka da bir şey benim aklıma gelmiyor.
Galatasaray, daha istekli, Fenerbahçe ise daha rahattı. Biraz Meireles (özellikle ikinci yarıda) biraz da sahaya karakterini koydu... Fenerbahçe baskın olamamanın bedelini üç puanı kaybederek ödedi. Kalan haftalarda büyük bir mucize olmazsa, F.Bahçe şampiyon. G.Saray ise ikincilik için avantajı yakaladı kanımca.
Son söz ise Selçuk İnan'a... Roberto Mancini ile, taraftar ile arasında bir gerilim olabilir... Bazen antrenör bazen taraftar hakkında yanlış yargılara varabilir... Ne var ki profesyonel bir futbolcunun arkadaşlarına sırtını dönmesi, dışarı çıkmak için mızmızlanması, formasını antrenörüne uzatması ilk önce kolundaki pazubanda hakarettir. Unutma ki o pazubandı kolundan çıkarmak isteyen eşini boşadı Metin Oktay!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA