Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Konuşurken iki kere düşünmek...

TV mikrofonları kişilerin önüne gelince, konuşmalar bazen yörüngeden çıkıyor bazen de oturulan makamlar unutuluyor. Böyle iki konuşma dikkatimi çekti...
Trabzonsporlu Olcan Adın, Galatasaraylı oldu. Malumun ilanıydı bu aslında. Oyuncu zaten Galatasaray'a gitmeyi istiyordu. Trabzon'u kafasından silmişti. Ücretini artırdı, iyi bir rakama imza attı. Trabzonspor da 4.5 milyon Euro bir bedel ile gelecek sezon sözleşmesi bitecek bir oyuncuyu sattı. Yani herkes mutluydu! Şimdi durum böyleyken, Olcan Adın yıllardır içinde biriktirdiklerini GS TV'ye kısa cümleler ile haykırdı: "Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler ki aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar."

İYİ BİR BEŞİKTAŞLI...
Olcan'ın hedefinde Fenerbahçe vardı. Trabzon'a nokta koyalı daha birkaç gün olmuş... "Daha yeni geldiği bir camiada, zaten iki kulüp arası kanlı-bıçaklıyken bu tür sözlere ne gerek var" diye düşünüyor insan.. Cuma günü Riva Tesisleri'nin açılışında sırayla konuşmacılar Yıldırım Demirören, Bakan Çağatay Kılıç ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ısrarla fair play vurgusu yaparken, birinci derecede görev düşen oyuncular ise böyle ifadeler kullanırsa, bu işlerin sonu nereye gider bilinmez. Olcan da diğerleri de futbolunu oynasın.. Sürekli benzin döken yöneticiler ve başkanlar da üzerlerine düşeni yaparsa, en azından şu yeni sezona güzel gireriz.
Sayın Mete Düren, Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü.. Sayın Düren, 360 TV'de bir çok konu hakkında fikirlerini açıklamış. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş'la ilgili olanlar dikkat çekiciydi. Mete Düren iyi bir Beşiktaşlı olabilir, Beşiktaş'la ilgili fikirleri de olabilir. Ama oturduğu makam bunları her zaman açık açık beyan etmesine engeldir. Beşiktaş'ın bu kadroyla Avrupa'da başarılı olamayacağını ifade edip, Bilic'in kredisine kadar gitmiş Düren. Asıl konu da; Galatasaray Basketbol Takımı'nın Fenerbahçe maçına çıkmamasıyla ilgili söyledikleri: "Belki üstüme vafize değil ama benim olduğum bir yönetimde, sahadan çekilme gibi bir karara itiraz ederdim. Ben, hiçbir yönetimin sahadaki tere ve emeğe saygısızlık etmesine hakkı olduğunu düşünmüyorum."

DOĞRU OLSA DA...
Aslında kendi ifade ettiği üzere üstüne vafize olmayan bir konu var ortada.
Daha kısa bir süre önce TFF Başkanı Demirören, Melo ilgili bir şeyler söyledi daha sonra durup dururken hoş olmayan bir sürü tartışma yaşandı. O nedenle TFF Basın Sözcüsü de bazı şeyleri düşünerek söylememeli... Düşüdükleri doğru da olsa... Sonuçta Prof. Dr. Mete Düren'den değil TFF Basın Sözcüsü Düren'den bahsediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA