Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Slaven Bilic'in form grafiği nasıl yükseldi?

Bilic ligin şu an en iyi teknik direktörü.. Bu sezon sihirli bir değnek değdi!

Beşiktaş, tartışmasız şu an ligin en iyi takımı. Bu başarıdaki birinci pay sahibi kişi de ligin şu anda en iyi teknik direktörü olan Bilic.. Hırvat teknik adam bu sezon ipleri eline alınca daha rahat bir çalışma ortamı buldu ve istediklerini uygulamaya başladı. Önder Özen'in istifası sonra Bilic tek patron oldu. Hatırlarsanız hem Özen hem de Bilic zaman zaman tartıştıklarını ve orta yolu bulmaya çalıştıklarını açıklamışlardı. Özen'in istifası sonrası bu tablo ortadan kalkınca, Bilic'in de eli rahatladı. Bilic'in başarısındaki en önemli faktörün bu olduğunu düşünüyorum. Hem Bilic hem de Beşiktaş için büyük övgüler kullansak da bir gerçeğin de altını çizmeliyiz. Siyah-beyazlı takım daha ligde derbi maça çıkmadı. Sezonun bir numaralı şampiyon adayı olarak gösterilen Kartal'ın bunu tam olarak hak etmesi için derbi maçlarından da iyi sonuçlarla ayrılması lazım.

Hocam seni biliyoruz!

Halilhodzic'in kariyerini eleştiren yok. Onun için cep telefonuna gelen teklif mesajlarını paylaşmasın!
Vahid Halilhodzic şanslı bir teknik adam. Bordo- mavili kulübün değerlerine bu kadar çok ters açıklamalar yapsa da hala görevinin başında. "Şanslı" dedik çünkü... Sırat köprüsünden geçtiği şu günlerde Trabzonspor evinde arka arkaya 3 maç oynama şansı yakaladı. Mersin, Lokeren ve bugün de G.Antep.. G.Antep maçı da kazanılırsa, herkes derin bir 'Oh' çekecek. Lokeren maçı öncesi cep telefonunu gazetecilere gösteren Vahid Hoca, aslında en büyük gafını yapıyordu: "Bakın şimdi iki teklif aldım. Kazandığımın 3 katı..." Türkiye'de 4 büyük takım var.. Bunlardan biri de Trabzonspor... Daha önce de Trabzon'da çalışmış bir isim olan Halilhodzic hala çalıştığı takımın büyüklüğünü bilmiyorsa orada oturmasının da gereği yok. Peki hoca niçin bunu yapıyor? Halilhodzic, Türkiye'de kariyerinin sürekli tartışıldığını sanıyor. Onun kariyerinden şu ana kadar kimse şüphe etmedi. Kendisine yönelik birkaç saçma yorum yapılsa da hocanın geçmişi de futbolculuğu da kariyeri de ortada.. (Lille'i alt ligden alıp büyük takım haline getirdi, Paris Saint-Germain'e kupa kazandırdı. Cezayir Milli Takımı'nı Dünya Kupası'na götürüp gruptan çıkardı, birçok önemli kulüp ve milli takımda görev yaptı). Bu nedenle çıkıp 'Beni şu istiyor bu istiyor, bu şu kadar para veriyor' gibi söylemlere hiç ama hiç gerek yok. Hele de bir Avrupa maçı öncesi.. Biraz eleştiriye tahammül ederse, biraz da sinirlerine hakim olursa, Trabzonspor da kazanacak kendisi de...

Patron böyle derse, eleman ne yapsın

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli geldiği günden beri eleştiriliyor. Aldığı eleştiriler kadar herkes de 'çok iyi insan' diye yazıyor. Hem Dortmund hem de daha önceki maçlar sonrası söylediği, "Bizim için 4. yıldız önemli" söylemleri çok dikkat çekti, camiadan tepki gördü. Sonunda o da yanlış yaptığını anladı ve bir gün önce farklı bir açıklama yaparak Avrupa değerlerinden bahsetti. Aslında Prandelli'nin ne suçu vardı. Adamcağız Ünal Aysal ile sözleşme imzalarken Sayın eski Başkan tek bir şeyin altını çizmişdi: "Hocam bu sezon 4. yıldız senesi.. Bir tek buna kanalize olalım. F.Bahçe'ye bu yıldızı vermemeliyiz." Patron böyle derse eleman ne yapsın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA