Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bu sevgi kaybolmasın

Trabzonspor'da, büyük umutlarla başlayan Ersun Yanal dönemi de bitti.. Fenerbahçe'yi şampiyon yapan bir ismin Trabzon'a gelmesi önemliydi.. Bunun kıymetini ya Trabzon anlamadı ya da Ersun Yanal.. Benim açımdan bakıldığında iki taraf da anlamadı.. Yazık oldu! Oysa Süleyman Hurma ile Ersun Yanal arasında sorun olduğu bir gerçekti.. Sayın Hurma bu haberlere çok kızıyordu ve diyordu ki, "Hiçbir şey yok aramızda. Bunları basın uyduruyor" Zaten hoşlarına gitmeyen her haber ve her gerçekle yüzleşmemenin bahanesi hep aynıdır:"Basın uyduruyor"
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu göreve geldiği 2013 yılından beri 5 teknik direktör değiştirdi. Tolunay Kafkas, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Halilhodziç ve Ersun Yanal.. Şimdi de görev Şota'nın.. Büyük futbolcu, efsane bir isim.. Ama her büyük futbolcu büyük de teknik direktör olamıyor ne yazık ki.. Kasımpaşa'da başarısız bir sezon geçiren genç teknik adamın rakamları oldukça altlarda.. Kasımpaşa ile 24'ü lig, 1'i kupa 25 maça çıkan Şota Arveladze, bu maçların sadece 7'sini kazandı. Süper Lig'de de 24 maçta 1,21 puan ortalaması yakalayan Gürcü hoca 24.haftada görevinden ayrıldı.

UMARIZ 0 SÖZLER ÖNÜNE GELMEZ
Şota, Hollanda ekolünü benimsemiş ancak şimdiye kadar Türkiye liginin sertliğine adapte olamayan bir felsefeye sahip… İşte böyle bir teknik adamla yola devam etme kararı verdi yönetim aslında Sportif Direktör Süleyman Hurma!.. Yeni bir sayfa daha.. Umarız ki Şota başarılı olur ve Trabzon'da beklenen umutlara güzel cevaplar verir. Çünkü taraftar bunu istiyor başarı istiyor kupa istiyor. Yakın bir tarihte katıldığı bir programda Şota, "Bir gün Trabzonspor'a gitmeyi ister misiniz? sorusuna "Hayır hiç düşünmedim. Eğer bir yere gitmek istemezsem orası da Trabzon.. Birisi penaltı kaçırır, sen kötü oluyorsun. Orası sevdiğim bir yer; onlar da beni çok seviyorlar. Bu sevgi kaybolmasın" demişti… Bu değirmen bir çok efsanesini öğüttü. Şenol Güneş, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı bunlardan sadece bir kaçı… Trabzon gibi fırtınalı bir denizde dümene geçmek kolay değil. Şota'nın da kaygılarının olması doğal.. Lakin, ateşten gömleği giydiğinde Şota'nın önüne bu sözler gelmez..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA