Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Sökükler iyi yamanmıştı!

Kaybederken nasıl kaybettiğinizin analizini yapmak önemli. Dün gece Fenerbahçe, Molde'yi devirirken ilk maçtaki söküklerini iyi yamamıştı teknik direktör Pereira. Norveç ekibi kontrataklarla Kadıköy'den 3 puanla çıkmıştı. Portekizli teknik adam dün bol pas yaptırdığı takımını kontrollü oynattı. Evet, gol gelene kadar oyun sıkıcıydı ama oyunun egemenliğini rakibe vermediler. Top çoğu zaman bizimleydi. Zemin suni çim olabilir ama su basmış bir evde halının üzerinde ne kadar oturabilirseniz bu sahada da o kadar futbol oynanırdı. Molde'nin hocası 'yağmur yağsın' demişti. Suyu içine çekmiş ama dışarıya atamamış yeşil zemin Fenerbahçe'nin en büyük handikapı oldu. Yine de Fenerbahçe fizik olarak oyunun son anına kadar mücadele etti.
İkinci yarıda Fernandao'nun usta santrfor golü ardından ikinci golü nefis hazırlayan Volkan Şen ve boş kaleye topu yuvarlayan Ozan Tufan. Mersin maçında kazanılan 3 puandan daha önemli olan Fenerbahçe'nin iyi oyunu ve 3 gol bulmasıydı. O maçın iki asist yapan adamı Mehmet Topal hastalandığından kadroda yoktu ama Mersin'de takımın büyüyen özgüveni karşısında Molde, boyun eğmek zorunda kaldı. Doğru taktik, gereken rotasyon ve iyi değişiklikler. Özellikle de böyle bir saha ve hava şartları için bir boğa gibi güçlü olan Fernandao seçimi çok yerindeydi. Tartışılan Pereira çok önemli bir virajı daha döndü. Şurada daha birkaç hafta önce yerden yere vuruluyordu. Hatta kovulup yerine adaylar yazılıyordu.. Sabretmek lazım dedik hep.. Sürekli üzerine koya koya gelen bir Fenerbahçe vardı. Tebrikler Fenerbahçe.. Tebrikler Pereira..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA