Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Genel kurul gereğini yapmalı

Trabzonspor'da teknik adam geçici... Seçim var, yönetim geçici... Kadroya bakıyorsun onlar da geçici... Hayatta her şey geçici ama tabeladaki skor kalıcı... Trabzonspor, "Şampiyonluk yarışı vereceğim. Benim kadrom ligin en iyi kadrosu" dediği sezonda, 13. haftada zirvenin 13 puan uzağında... Vah ki ne vah!
Mehmet Ekici maçın ilk yarısında sakatlanıp, çıkınca takım durdu. Cavanda dışında Fenerbahçe'ye dün Kadıköy'de 'dur' diyebilen adam yoktu. Cebinde sarı kartı olan bir oyuncu, 2 dakika sonra rakibine faul yapıyor ve kırmızı kart görüyor. Trabzonspor forması giymek bu kadar kolay mı?..
İkinci yarı 45 dakika değil 450 dakikada oynansa Trabzon'un gol atacak hali yoktu. F.Bahçe de 10 kişi kalan rakibinin üzerine zaten gitmiyordu. Bir büyük takımı yönetim, teknik kadro ve futbolcuların işbirliği ile küçültmeyi başardılar. Bu takım taraftarın gönlünde hala büyük. Gönüllerdeki Trabzon'u geri getirebilecek bir yönetimi Trabzon'un genel kurulu seçer artık!.. Ki seçmelidir de.. Yoksa koca bir camianın yaşayacağı daha kötü günlere artık hiçbir Trabzonlu'nun gönlü razı değil.
Birkaç cümle de Fenerbahçe'ye.. Üzerine koya koya yoluna devam eden Fenerbahçe liderlik koltuğuna da oturdu.. Vitor Pereira'yı kutlamak lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA