Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Başka Trabzonspor yok!

Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile raya girmiş rotasını iyi kötü çizmişti.. Ne yazık ki tren şimdi raydan çıktı..

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta bir taraftan kulübün mali bilançosunu yükseltmeye çalışıyor, diğer taraftan yeni stadyum için koşturuyor...
Trabzonspor'un teknik adamlar ise aralarındaki söz düellosu ile Usta'nın çabalarına saygısızlık yapıyor. Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile raya girmiş, rotasını iyi kötü çizmişti. Geçmişe dönmenin faydası yok ama kötü başlayan Hami Mandıralı o treni ne yazık ki raydan çıkardı. Şimdi kalkıp, "Takım iyi çalıştırılmamış" demenin Trabzonspor'a bu saatten sonra ne faydası var. Sadi Hoca yaşından dolayı bordo- mavili camiada önemli bir isim. Hami Mandıralı gibi bir Trabzonspor efsanesinin başarısızlık halinde topu kendisinden önce görev yapanlara atması, onun kariyerini sıkıntıya sokar. Geçmişte Mandıralı'nın gönderilmesi hataydı. Bu fırsatı kendisine ikinci kez veren başkan Muharrem Usta'yı Hami Mandıralı pişman etmemeli ve önüne bakmalı. İki hafta sonra zorlu Galatasaray deplasmanına gelecek. Sıralamada artık bir hedefiniz yoksa bile büyük maçlar her zaman prestij mücadelesidir. Hami Mandıralı unutmasın ki Trabzonspor'a teknik direktör çok ama Hami Mandıralı için bir başka Trabzonspor yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA