Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Taraftar istikrar istiyor

Futbolumuzda en çok kullanılan sözlerden biridir: "Atamayana atarlar" derler... Ve az kalsın F.Bahçe bu durumla karşı karşıya kalacaktı. F.Bahçe kazanarak yaşanabilecek bir depremi kıl payı önlenmiş oldu.. Bence önce taraftar maça niye gelmiyor sorusuna yanıt aramak lazım.. Geçen hafta 5 gol atarak kazanmış bir takımın maçına yalnızca 15 bin civarında taraftar geliyorsa çok ciddi bir güvensizlik söz konusu demektir..
Taraftar, ne takıma ne de yönetime güveniyor.. F.Bahçe'nin kanımca şu anki en büyük sorunlarından biri bu taraftar meselesi.. Bursa, Kasımpaşa'yı yenerken 20 bin taraftarına oynuyorsa, F.Bahçe'nin de bu halde olması gerek. Türkiye'nin en geniş taraftar kitlesine sahip takımı için hiç de iyi bir tablo yok ortada.. Taraftar istikrar istiyor, iyi sonuç kadar endişeye de düşmek istemiyor.. Sürekli değişen bir takım, giden, gelen hocalar ve söylenen ama hayata geçmeyen vaatler. Yönetim bu sorunu analiz etmeli.. Sorun ciddidir.. Çok önemli maçları var Fenerbahçe'nin.. 12. adam takıma lazım.. Bakın, en yakın maç Feyenoord'la, çok ciddi bir sınav var ortada.
Bu maça gelirsek.. Fenerbahçe artık sadece skora oynuyor.. Kazanırsa işler iyi, kaybederse kaos.. Türkiye'de işlerin böyle yürüdüğünü anlayan Advocaat, kazanarak olası sıkıntıların önüne geçti.. Ama Kasımpaşa- Gaziantep fikstürü Fenerbahçe için şanstı.. Her zaman böyle rakipler olmayacak karşınızda.. Haftaya ligin en iyi takımlarından Osmanlı var. Lens de, Volkan da bireysel manada Fenerbahçe'yi hücuma taşımaya çalıştılar.. Özellikle Volkan kişisel olarak çok denedi, en az 5 kez zorladı kanadı.. Yine son vuruşlarda yoktu.. Koca Fenerbahçe sadece Volkan'ın eline bakıyor.. Başka? Kim gol atacak? Orta sahadan bu hücumlara olan destek zayıftı.. Yani hücum yönü kuvvetli orta saha eksikliği yine hissediliyor hala... Yine de kazanmak güzeldir..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA