Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bulut’un 3 maçlık kredisi yok mu!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a yenilmesi, sarılacivertli camiada adeta deprem etkisi yaptı... O gün bu gündür, yazılanlara çizilenlere bakınca 18 transfer yapan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un 3 maçlık kredisi bile olmadığını görüyoruz. Bulut için yazılanlar, çizilenler, yapılan yorumlar, hocanın her maça boynunda bir iple çıktığını göstermiş oldu. Tabi bu süreçte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ya da Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun açıklamalarına denk gelemedik. Oysa ki bu tür sonuçlardan sonra başkan ya da sportif direktörün hocaya dair olumlu şeyler yapması lazım. Fenerbahçe bu yenilgiyle ne lige havlu attı ne de şampiyonluk yarışından uzaklaştı. Ama böyle bir havanın estiriliyor olması bile sarı-lacivertli camia adına gerçekten büyük tehlike. Hocam, 18 transferin var ama 3 maçlık kredin yok aman dikkat et!

Hükmen yenilgi 2021'de başlıyor
Türkiye Futbol Federasyonu'nun pandemi nedeniyle sahaya çıkamayacak takımlar için düşündüğü hükmen yenilgi olayı ligin ikinci yarısıyla hayata geçecek. Bu konuyu hem yazılı hem de görsel medyada geçtiğimiz günlerde fazlaca tartıştık. Federasyon, 2021 yılına %99 bu kararla girecek. Bu karara şu anda itiraz eden kulüpler olsa da süreç içerisinde yumuşayıp daha ılımlı bir hal alacakları da gerçek... SABAH'ın Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda bir araya getirdiğimiz Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş başkanlarına bu soruyu sorduğumda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi endişeleri olmakla beraber şartlar yerine getirilirse bu olaya sıcak bakabileceklerini ifade etmişti. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da bu konuda aynı görüşteydi. Konu, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda oylamaya sunulacak ve büyük bir sürpriz olmazsa 2021'de hükmen yenilgi devreye girecek. Bu kararla birlikte takım kadrolarına alacakları oyuncu sayısı 40 kişiye çıkartılacak. Bu arada akşam saatlerinde Sayın Nihat Özdemir'in Koronavirüs'e yakalandığını öğrendim. Kendisine geçmiş olsun dilekleriml iletiyorum. İnşallah en kısa sürede atlatır.

Büyük maçlara
TECRÜBELİ hakem atanır
Merkez Hakem Kurulu, son yaptığı saçmalıkla 34 yaşındaki Tugay Kaan Numanoğlu'nu derbiye atadı. Bu atamayla da kar-i yerinin büyük darbe almasına neden oldu. 'Saçmalık' diyorum çünkü tecrübesiz bir hakemin böyle önemli bir maça verilmesinden dolayı bu ifadeyi kullanmakta sakınca görmüyorum. Süper Lig'de 4 büyük takımın aralarında yaptığı karşılaşmalara tecrübesiz hakem verilmez... Elindeki en elit hakem kimse onu o maça atayacaksın. İşte sonuç ortada... Numanoğlu'nun hakemlik kariyeri babasının da açıklamalarıyla büyük zarar görmüştür. Ben MHK'nin yerinde olsam ikinci yarıya kadar maç vermem.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA