Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Buyurun yönetin Galatasaray’ı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bir gün önce imza töreninde çok şey söyledi. Sayın Başkan göreve geldiği günden beri kendi camiasının hedefindeki bir isim. Cengiz, "Haziranda biz olmayabiliriz. Biz devam edersek ki etmeyeceğiz gibi gözüküyor. Çünkü haziran ayında ibra etmeyecekler. Ne yalanlar ne kurgular" dedi. Bu sözler ağır bir sitemdi. G.Saray'ın en zor zamanlarında muhalefet olarak tarif edilen insanlar her zaman hiçbir şeyi beğenmeyen, eleştirmekten öte elini taşın altına koymayan insanlardır.

Madem iyi G.Saraylı'sınız, Galatasaray'a gelir getirecek bir projeniz varsa ya da sponsor olacaksanız seçimi beklemeyin. 15-20 yetişkin toplanmış sosyal medyada "İbra etmeyeceğiz" diye yaramaz çocuklar gibi gürültü yapıyorlar. Buyurun size hodri meydan. Cengiz, "Hazirandan sonra yokum" diyor. Çıkın G.Saray'ı yönetin. Hayatlarında iki yumurta kırmamış insanların, önlerine gelen her tabağı eliyle itip beğenmemesi bir garip doğrusu.

ÜÇ İYİ OYUNCU DA GEÇEN SEZONDAN
Fenerbahçe fıstık gibi kadro yaptı ve şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olarak gösterildi. Bu söyleme Başkan Ali Koç olmak üzere herkes itiraz etti ve medyayı suçladı: "Bizim favori gösterilmemiz bir oyundur, sakın inanmayın." Oysa taraftar çok inanmıştı. Bugün gelinen noktada taraftarın inandığı şampiyonluğa takım ne kadar inanıyor sorgulanmaya başlandı. Dünya kadar oyuncu alınan bir kulübün en iyi 3 futbolcusu hâlâ geçen sezondan devam eden; Altay, Ozan ve Gustavo ise zaten söyleyecek de fazla bir söz yok.

Phillip Cocu, Erwin Koeman, Damien Comolli (Sportif Direktör), Ersun Yanal, Tahir Karapınar ve Erol Bulut... Son 2.5 sezonda ender görülebilecek bir tablo. Giden gelen oyuncuları yazsak buraya sığmaz zaten. Şimdi de Erol Bulut tartışılıyor. Fenerbahçe'nin bu saatten sonra yapacağı en iyi şey Erol Bulut'a destek vermek. Sonuçta ligde nefes nefese devam eden bir yarış var. Kim ne derse desin en iyi kadroya sahip takım da Fenerbahçe...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA