Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Neden, nasıl?

Dün gecenin sonunda ille de futboldan bahsetmek gerekiyorsa özetle şunları söyleyebiliriz; İlk yarıda Beşiktaş'ın doğru oyunu ile gelen 1-0'lık skor üstünlüğü ve ikinci yarıda da Galatasaray'ın oyuncu kalitesi ile gelen galibiyeti. Çünkü Beşiktaş bir oyun takımı, oyuncu takımı değil. Bu tür bir oyun hiç kolay değildir ve 90 dakikanın büyük bölümünü böyle oynamak zorunda Beşiktaş.
Özellikle bu seviyede maçlarda.
Tabii bu karşılaşmadan bir sürü şeyler çıkarabiliriz ama karşılaşmanın sonu bütün bir 90 dakikayı bir anda yok ediverdi. Neden, nasıl, niye bunu bir türlü anlayamıyorum. Tamam Galatasaray'ın ilk golünde faulu tartışabilirsiniz, ikinci golde Burak'ın topla elle oynamasını Fırat Aydınus görememiş ve oyunu devam ettirmiş olabilir.
Evet, hakem hataları olabilir.
Melo'nun atıldıktan sonra tribünleri tahrik edişi de var. Ama maç sonu sahnesi bunların hiçbiri ile açıklanamaz. Hiç biri olayların sebebi olamaz, olmamalı da...
Bunlar açıklanamaz da...

AKLIM BİR TÜRLÜ ALMIYOR

Benim hala kafamdaki soru şu: Bu olaylar NEDEN, NASIL meydana geldi. Bunu gerçekten merak ediyorum.
Futbol adamı olarak değil futbolsever olarak söylüyorum; bu çok zevkli bu harika oyunu iki şey bitirir: ŞİKE ve ŞİDDET..Dün bunlardan ikincisini yaşadık maalesef. Kimse maçın sonucunun saha dışında belirlendiğine inandığı bir oyunu izlemeye gelmez. Kimse de sonu, Allah korusun ölümlere varan şiddetin hakim olduğu tribünlere ne oğlunu gönderir ne de eşini...Ve bu oyunda biter. Lüften çok dikkatli olalım.
Hala kafamdaki soru aynı. Dün akşamki olaylar NEDEN ve NASIL oldu?...Bunu bir türlü anlayamıyorum ve açıklayamıyorum da...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA