Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Bilic yapamadı

Beşiktaş dün gece nasıl oynadı?
Beşiktaş dün akşam da dahil Beşiktaşlılara şampiyonluk bile hedefleyebilecek bir oyun performansıyla başladı sezona. İlk 4 haftalık sonuçları bir yana bırakın esas öne çıkartılacak olan oyun doğrusuydu. Ama giderek bundan uzaklaşan, gerek bireysel gerekse oyun anlamında bir Beşiktaş var sahada. Yani dün de Beşiktaş'ın yapamadığı, doğru takım şeklini oluşturamaması, ikinci topları kazanıp atak devamını sağlayamamasıydı hücum anlamında.

Galatasaray maçının psikolojik etkisi hala sürüyor mu?
Açıkçası bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama alınan cezaya bir bakmak lazım. Tabii ki Beşiktaş taraftarının olmayışı bu kötü oyunda çok önemli bir etken oldu. Özellikle Kasımpaşa stadında doğru oyun ve seyircisiyle fark yaratması gerektiğini düşünüyorum Beşiktaş'ın.

Fernandes ve Almeida'nın performansları imza atmadıkları için haftalardır düşük. Ne olacak böyle? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu oyuncuların performanslarının düşüklüğünün direkt buna bağlı olması mümkün değil. Ancak bazen futbolcu kararlarımız ve seçimlerimiz, mali kararlarımızla çatışabilir. Bunu da organize etmek tabii ki yönetime düşer. Burada en büyük sorun kararsızlıktır.

Siz maçta kimi beğendiniz?
Çok ön plana çıkan bir oyuncu olmadı açıkçası her iki takım adına da. Fark yaratan bir oyuncu performansı göremedik dün akşam. Ama teknik direktör eleştirisi olarak oyunun son bölümünde Eneramo değişikliğinde Eneramo'nun, Almeida'yla beraber oynamasının daha etkili olacağı düşüncesindeyim. Bazen sadece oyuncu değiştirmeniz değil oyunu da değiştirmeniz gerekir. Böyle bir hamleyi dün akşam yapmadı Beşiktaş'ın teknik direktörü Bilic.

MAÇIN ADAMI: YOK

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA