Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

İstek ve sadakat

İlk yarının sonuna gelirken kazanmak anlamında olmazsa olmaz maçıydı Elazığ mücadelesi... Dört maçlık cezadan sonra seyirciyle buluşup beklenen kalabalığı toparlayamadı ama yine de oyuna katkı anlamında taraftar coşkusuyla beraber çok net bir galibiyet aldı Beşiktaş... İdeal kadrodan oldukça eksik, sakatlıktan yeni çıkan oyuncularıyla başladı maça Kartal.. Maç eksikleri olmasına rağmen böyle bir şansı alan oyuncular oynama isteği ve sisteme olan sadakatle fark yaratabilirler.. Dün akşam da üç puanın şifresi genel anlamda bu oldu..
Uzun bir aradan sonar şans bulan Uğur Boral'dan sol bek olarak en iyi oyuncu performansından söz edebiliriz. Mustafa yine her zaman olduğu gibi isteyen, arayan ama maalesef yapamayan santrfor profili çizdi.. Holosko tipik bir Holosko golü attı, Olcay ise bu kadronun en beceriklisi benim derken skoru 3-1'e getirip oyunu kopardı. Veli ve Necip orta sahasında belki organizasyon yoktu ama dirençleri Beşiktaş'ın oyunu önde tutmasını sağladı.
İsmail'in kendine güven anlamında biraz zamana ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz.

G.BİRLİĞİ MAÇI ÖNEMLİ

Elazığ, 30. dakikada maçı 1-1'e getirmesine rağmen hiçbir bölümde oyuna ortak olamadı. Elazığ'ın gerçekten ligin en zayıf kadrosu ve oyununa sahip takım olduğunu söyleyebiliriz. Beşiktaş için ilk yarıyı belirleyecek olan esas önemli kazanım, gelecek haftaki G.Birliği maçı olacaktır. İşte o zaman Beşiktaş kadrosu bunu başarırsa hedefte kalacaktır. Bu maç Beşiktaş için her bakımdan çok önemli... Evet istekli ve doğru oyundan bahsederken yeni oyuncuların yer aldığını söyledik. Ama, sakat ve cezalıların dönmesiyle ideal on bire dünkü kadrodan kaç oyuncu katkı yapar? Burada da bazı kararlar önemli olacaktır. Özellikle devre arasında Beşiktaş sportif direktörünün ve yönetiminin transferlere ve bazı oyunculara bakışı belirleyecektir. Tabii ki öncelikle Fernandes'e bakışları!..

MAÇIN ADAMI: OLCAY-UĞUR

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA