Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Kıyasıya bir mücadele yaşanıyor

Ligde şampiyon belli oldu ama Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidecek takımın kim olacağı sorusunun cevabı kıyasıya bir mücadele ile belli olacak. Beşiktaş-Kasımpaşa maçının daha çekişmeli geçeceğini düşünürken, tamamen sonuca odaklı, Kasımpaşa'nın çok direnç göstermediği ve Beşiktaş'ın rahat kazandığı bir maç izledik. Açıkçası 20. dakikaya geldiğimizde Beşiktaş için maç bitmiş gibiydi. Özellikle Kasımpaşa'nın sahadaki görüntüsü bize o hissi verdi.
Benim iki maçı aynı anda seyretme şansım yoktu. İster istemez Galatasaray maçına döndüm. Orada ise skor 2-0 G.Birliği lehineydi. Böylesine bir sonuç Beşiktaş için tabii ki büyük avantaj olarak gözüküyordu. Ben belki Beşiktaş maçını yazacaktım ama futbol heyecanım beni Galatasaray maçına itti. Çünkü sadece Beşiktaş'ın kazanması yetmez, esas önemli olan Galatasaray maçının sonucuydu.
Beşiktaş maçını izlemeye devam ederken Veli'nin ikinci golü ve iyi oyunu, Necip ile Oğuzhan'ın sakatlanması en akılda kalan pozisyonlardı. Çünkü artık Beşiktaş maçı inanın bitmişti. Galatasaray maçında ise heyecan sürüyordu. İkincilik için ibre Beşiktaş'a dönerken, Galatasaray'ın üçüncü golü geldi. Yani sonuç olarak bu yarışta her şey son iki haftaya kaldı. Galatasaray, önümüzdeki hafta Trabzonspor deplasmanında, son hafta ise Erciyes ile oynayacak. Beşiktaş ise deplasmanda Elazığ ve evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Kim daha avantajlı diye baktığımızda sakatlanan Oğuzhan'ın durumu Beşiktaş açısından bence çok önemli. Şampiyonun belli olduğu ligimizde böyle bir ikincilik yarışı izlemek en büyük keyif olacak bizler için.

20. dakikada Beşiktaş için maç bitti. Kasımpaşa'nın görüntüsü bize o hissi verdi.

İkincilik için ibre Beşiktaş'a dönerken, Galatasaray'ın üçüncü golü geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA