Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Ne olur yeni bir saha bulun!

Ligin dördüncü haftası... Beşiktaş'ın puanı 8 ve maçlarına şöyle bir baktığımızda kazandığı maçlar Mersin ve Bursa'daki deplasman karşılaşmaları...
Puan kaybettiği maçlar, iki kendi saha maçı Rize ve Eskişehir... İstanbul'da ama kendi sahasında değil...
Çünkü Olimpiyat'ta bu olumsuzluklar altında kendi sahan diye bir şeyin olması mümkün değil...
Kadıköy mü olmadı, Türk Telekom Arena mı olmadı.. Başakşehir'de oynayın, Alibeyköy'de, Vefa'da, Feriköy'de oynayın ama lütfen doğru düzgün bir futbol zemininde oynayın maçlarınızı... Tabi ki olumsuz hava koşullarında zaman zaman ağır zeminler olacaktır ama baharda kışı yaşatan Olimpiyat Stadı'nda lütfen artık maç oynamayı bırakın... Maçtan sonra Beşiktaşlı bir yönetici "Taraftarımızı maçlara bekliyoruz" diye bir ifade kullandı ki bu stada kimseyi beklemeye hakkınız yok...
Maça geldiğimizde ise belirleyici olan oyuncuların becerileri değil zeminin izin verdikleriydi... Sadece koşu ve mücadele vardı. Kim bu işi daha iyi yaptı diye bakarsak Eskişehir bir adım öndeydi.. Beşiktaş'ın golü ofsayt mı diye karar veremedim ama Eskişehir'in sayılmayan golü çok net bir nizami goldü ve ofsaytla uzaktan yakından alakası yoktu.

HAK EM ÇOK DÜDÜK ÇALDI

Beşiktaş adına sahada olmayanlara gelince Demba Ba ve Oğuzhan'ı, çıkana kadar oyundaki varlıklarını hiç hissetmedik.. Veli ve Atiba her zamanki mücadelede vardı. Haftalardır ilk defa şans bulan Serdar Kurtuluş 'ben de herkes kadar oynarım' dedi. Olcay da geçen hafta olduğu gibi 'skor benden sorulur' dedi. Hakeme gelince, elinizde düdük vardır ama maçı düdükle değil görüşlerinizle yönetirsiniz.
Bu kadar düdük çalmak oyun akışını bu kadar engellemek bir hakem için bana göre istenmeyen şeylerdi...
Yazının başında söylediğimiz gibi deplasmanda kazanıp kendi sahanızda yenemiyor ve rakibe deplasman havasını hissettiremiyorsanız ligin en büyük başarısı olan şampiyonluğu da hedef olarak seçmeniz sorgulanır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA