Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

G.Saray yönetimi enteresan

Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, yeni sezon öncesi taraftarına umut verecek transferleri henüz yapamadı. Riekerink ile devam ediyorlar. Yönetimin bu hamlesini doğru buluyor musunuz?
Galatasaray Yönetimi ve aldığı kararlar hakkında olumlu yorumlar yapabilmek çok zor. Enteresan kararlara imza atıyorlar gerçekten.
Riekerink ile devam etme kararı alabilirsiniz ama bu üslupla yapmak çok yanlış. Takınılan tavır Riekerink'i zayıflatır. Transferde ilginç işlere imza attılar. Mali nedenlerden dolayı transferde dikkatli olmak zorundalar.
Fakat Serdar Aziz transferindeki ödenen rakamlara bakıp da şaşırmamak mümkün değil. Bu yüksek rakamın bir stopere verilmesi de doğru bir transfer hamlesi değil.
Serdar Aziz kesinlikle kötü bir futbolcu değil. Ancak Galatasaray'ın ihtiyacı mı? Bana göre bunun cevabı, 'Hayır'… Eğer kadroya fazla katkı olmazsa, yapılacak birkaç değişikle gelecek sezon da şampiyonluk hedefi çok gerçekçi olmayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA