Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Doğru yerde ve doğru zamanda

Hafta boyunca rakip analizden daha çok stadınızın zemini ne halde diye düşünüyorsanız, ilk rakibiniz elbette Erzurum değil Türk Telekom Stadı'nın zeminidir. Galatasaray'ın dün ilk yarıda golü bulana kadarki oyununda zeminin elbette etkisi var. Ama Kasımpaşa maçının ilk yarısındaki berbat zeminde bu sezonun en fazla şutunu üreten takım dün Mostafa Mohamed'in 35. dakikadaki dönüp vurduğu auta giden şutuyla silkelendi. O dakikaya kadar Yedlin dışında Erzurum'u zorlayan kimse yoktu. Etebo'nun tuttuğu orta sahada Gedson verimsizdi. İyi golcülük bunu gerektiriyor. Doğru zamanda doğru yerde olacaksınız. Mostafa tabelayı açtı. Devre biterken de ikinci golle rakibinin umutlarını tüketti.
Önceki gün Beşiktaş da ilk 20 dakikada kendi standartlarının altında oynamış, sonra 17 dakikada 3 golle rakibinin üzerine kâbus gibi çökmüştü. Dün aynısını Galatasaray bir gol eksiği ile filme çekti. Erzurum'da sezon başından beri en heyecan verici isim olan Novikovas'ın yedek kalması ilginçti. Obertan da olmayınca takım Aatif'ın ayaklarına bakıyor ki bir adamla da ligin liderine kafa tutamazsınız.
G.Saray geçen sezon 8 maçlık galibiyet serisinde 24 gol atıp, 3 gol kalesinde görmüştü, bu sezon da 8 maçta 18 atıp, 3 gol yedi. İki serinin içinde de F.Bahçe deplasmanı var. Elbette ki rakipler farklı ve hatta G.Saray kadrosu da farklı. Aynı olan tek şey G.Saray'ın saha kenarındaki futbol aklı: Fatih Terim…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA