Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

G.Saray'ın düştüğü zavallı bir durum!

İki maçta 10 gol langırt masasında bile ne yenir ne atılır.
Teknik direktör Fatih Terim: 1 Real Madrid: 6. Yer: İstanbul.
Mancini: 1 Real Madrid: 4. Yer: Madrid. (Real Madrid 75 dakika 10 kişi)
Bu şu demektir: Real Madrid ancak 8 kişi oynarsa Galatasaray onunla mücadele edebilir.
İsterseniz tersten başlayalım. Bu maçlar için aldığın Sneijder'i yedek soyunduruyorsun. Sonra maç 3-1 olunca sahaya sürüyorsun. Ya kadroya alma, ya baştan oynat. Veya Real Madrid bir kişi eksik kaldığında oyuna sok. Madem Sneijder'i 3-1 iken oyuna sokuyorsun o zaman bir başka oyuncuyu daha çıkar Kıvanç Tatlıtuğ'u da Sneijder'in yanında oyuna sok. Çünkü ikili çok daha iyi anlaşıp, paslaşıyorlar. Birinci kalecin Muslera. İkinci kalecin Muslera'nın yanında şeş-i yek gibi. Galatasaray kalesine kaç top geldiyse hepsi gol oldu. Defansın hiç mi hatası yok? Hepsinin var. Real Madrid, Galatasaray ile dalga geçe geçe top oynadı. Daha doğrusu Real Madrid, Galatasaray'a şunu söyledi:
Sen, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkacak takım değilsin! Amrabat'ı Türkiye Ligi'nde doğru dürüst oynatmıyorsun. Real Madrid'e karşı kafadan oynatıyorsun. Mancini senenin hazırlığını mı yapıyor bilemiyorum!. Şunu söyleyebilir: "Elimdeki malzeme bu. Kimse bana yüklenmesin. Bu takım İstanbul'da da Real Madrid'den altı yedi."
Galatasaray Real Madrid'den dört yiyebilir. Futbolda her şey var. Ama bir futbol takımı böyle rezil mücadele eder ve futbol oynarsa herkes her şeyi söyler. Sarı-kırmızılılarda mücadele eden, aldığının hakkını vermeye çalışan bir tek futbolcu vardı. O da Melo. Mancini bu maça çıkarttığı kadro dahil maçın en doğru hareketini yaparak sarı kartı olan Melo'yu kırmızı kart görmesin, atılmasın, Juventus maçında oynasın diye oyundan aldı. Mancini'nin yaptığı en doğru hareket buydu. Yani G.Saray'ın düştüğü zavallı durumu varın siz düşünün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA